Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem gáz ez az "elittars"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gáz ez az "elittars" társkereső, amit mostanában mindenhol nyomatnak?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy mekkora férfi nemiszervség már az, hogy fél órát vesz igénybe, amíg regisztrálsz, utána meg csak akkor láthatod a képeket, ha fizetsz?!
2013. jan. 4. 11:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem bejött a netes társkeresés.

35 évesen egy internetes társkeresőn ismertem meg a férjemet, 2 hónap múlva születik meg a kislányunk. :)

2013. ápr. 17. 11:56
 12/12 anonim válasza:
Szerintem nem gáz a neten párt találni, de ettől az Elittárstól borsódzik a hátam. Olyan ócska prolinak érzem magam, mert nincs még diplomám se, meg hát igényes se vagyok. Legalábbis úgy nem, ahogy azt ők gondolják. Úgy viszont igényes vagyok, hogy ilyen sznob kapcsolatra nem vágyom. Inkább csak jól érezni szeretném magam egy lánnyal, meg elhülyéskedni, nincsenek ilyen komoly képeim arról, hogy milyennek kell lennie egy tökéletes, kifinomult, intelligens, elit párkapcsolatnak és életnek.
2016. júl. 21. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!