Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gáz ez az "elittars" társkereső, amit mostanában mindenhol nyomatnak?
Így szűrik az "elitet" (haha). Aki fizet ilyesmire annak nyilván van lóvéja, ezért a sok burzsoá egymásra talál.
Más kérdés, hogy egy gazdag és sikeres ember mindig könnyebben talál magának társat, mint egy csóró éhenkórász, ezért az egész létjogosultsága kérdéses.
Miért lenne megkülönböztetés?
Diplomások és igényesek.
Szóval aki nem érzi magát igénytelennek, az nyugodt szívvel regisztrálhat. Ha meg annak érzi magát, akkor legyen is megkülönböztetve.
Hát nem tudom miért van ennyi szerencsétlen, rossz indulatú ember itt, hogy mérges erre a társkeresőre.
A mai világban divat lett ócsárolni mindent és égetni.
Én előfizettem, pár napja írtam egy sms-t hogy bontom a szerződést. Visszaírtak, hogy rendben. Ügy elintézve.
Nem értem, mi a baj.
Én azt hiányoltam, hogy a kitöltött kérdéseket nem osztják meg a jó néppel. Nem látom, hogy egyes lányok milyen válaszokat adtak. Így láthatnám milyenek is valójában. A gyerekek száma sem látszik, meg hogy valaki kövér vagy túlsúlyos.
Volt olyan kérdés is, hogy mennyire tartja magát szexuálisan vonzónak. Na pont ezekre a válaszokra lennék kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!