Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellemes, romantikus cukrászda a belvárosban első randira? Ismertek ilyen helyeket?
Valami diákbarát hely érdekelne, ne ilyen Gerbaud kategóriában gondolkodjatok :D
Másik apró kérdés: azt honnan lehet tudni, hogy adott helyen a pincér hozza-e ki a sütit amit rendelsz étlapról, vagy a helybenfogyasztottat is a pultnál kell kérni?
Figyelj, ez NEM a belváros, de szerintem ennél max. a New York szebb hely:
Az Üllői úton van. Marha jól néz ki, van galéria is, jó időben ki is lehet ülni a gesztenyefák alá, van bicikli tárolójuk ... és a lényeg, hogy olcsóbb mint egy sima pince cukrászda a 7-ik kerületben. Nem olcsó, 280-340 átlag torta szelet.
És itt pincér hozza ki a sütiket, előtte érdemes kitalálni a pultnál mit kértek.
Viszonyítás képpen ez egy belvárosi hely: [link]
Drágább és szerintem elég klausztrofób. Hangulatos, de annyira nem szép.
Budapestről van szó :)
Igazából azért lenne jó ha a belvárosban lenne, mert mire onnan kijutunk a város szélére... Praktikusabb lenne valahol közelebb
7-es amit linkeltem az a KÖKI-től (Metro végállomás ugye) kb. 10-15 perc busszal vagy villamossal. És hidd el nekem, hogy megéri oda kimászni mert nyitáskor ott hemzseg egy csomó ember az összes kerületekből, még a budai villanegyedből is onnan viszik a tortákat tucatszám.
Tudok még egy nagyon jó családi cukrászdád, de oda GPS-el se találsz el, oda tényleg fél napos túra, még drágább is(!) de olyan chilis csokitortát adnak, hogy lemész a térképről tőle. ;)
Az a KÖKI az Határ út akart lenni csak már kéne egy kávé. :)
Amúgy meg hiába nézegeti az ember az árat, bementek, jót dumáltok, sütiztek, kávéztok (vagy tea) meg egy kis üdítő máris 2 rongy ugrott. De még mindig jobban jöttök ki és jobb móka, mint egy McDönciben két gagyi menüvel. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!