Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez lesz az első randim,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lesz az első randim, szószerint első és nem tudom hogy megy ez, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval az első randin mondjam el a lánynak amit érzek, gondolok róla mindent, vagy esetleg másik alkalommal máskor?

2013. jan. 2. 21:08
 1/8 anonim ***** válasza:
mit érzel?
2013. jan. 2. 21:09
 2/8 anonim ***** válasza:
ha jót érzel, közöld vele ;)
2013. jan. 2. 21:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Szeretem, sok a közös bennünk úgy érzem, nagyon sokat gondolok rá alvás helyett is... görcsbe rándul a gyomrom is, zenékröl is ő jut eszembe
2013. jan. 2. 21:13
 4/8 anonim ***** válasza:
szóval ha hányingert érzel akkor közöld vele és kész
2013. jan. 2. 21:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Nos,flörtölj vele,vidd el valami presszóba és tanísd meg billiárdozni,ott átölelheted miközbe mutatod neki h h h kell csinálni,majd kísérd haza és próbáld meg meg csókolni,ha nem megy nem baj elsőre nem muszáj..a legfontosabb az h ne mond el neki,csak utalgass!hajrá!
2013. jan. 2. 21:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Mondd el neki, hogy ha rá gondolsz, hánynod kell. :-)

Ha van lehetőséged máskor is találkozni vele, akkor ne vallj szerelmet, mert csak megijeszted! Ha lesznek további randik, akkor majd elmondod. Ha meg nem lesz folytatás, akkor felesleges lenni kitárulkoznod.

2013. jan. 3. 01:15
 7/8 Tyler913 ***** válasza:

Ne mondj egy lánynak ilyen csöpögős dolgokat! Az ellenkező hatást érnéd el vele. A nők szeretik,ha egy férfi szívét meg kell hódítani,ha nehezen bevehető vagy,ha meg kell dolgozniuk azért,hogy elnyerjék és megtartsák a figyelmedet,szeretetedet,ragaszkodásodat.

Ha kapásból az első randin elmondod neki,hogy máris belezúgtál,akkor ingyen adod neki,amiért meg kellene küzdenie. Ergo úgy fogja érezni,megfejtett,és nem leszel többé érdekes. Nem kell szerelmet vallanod.

2013. jan. 3. 16:30
 8/8 anonim ***** válasza:

az én férjem a második randinkon vallott szerelmet. enyhén szólva ledöbbentem:) ő meg azt hitte megijesztett, pedig nem, csak nem számítottam semmi ilyenre fél éven belül:)bár én is szerelmet éreztem iránta szóval kölcsönös vallomás volt végül.

tudasd vele hogy tetszik neked és ilyesmi, de nem minden lány egyforma, lehet hogy picit megijed ha ilyen hamar kitárulkozol neki. nem kell annyira elsietni ezt a dolgot.

legalább várd meg míg szexre kerül a sor. ha minden klappol, 2-3 alkalmon már túl vagytok akkor már mehet ha még úgy érzed:)

26/N

2013. jan. 3. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!