Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megérdemeltem amit mondott? 14L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérdemeltem amit mondott? 14L

Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút szilveszterkor. ( az egész sztori szilveszterkor történt,csak most gondoltam megkérdezlek titeket) egész este de tényleg 20-24 óráig vele beszélgettem . tök komoly dolgokrol beszélgettünk szoval nem arrol szolt a beszélgetés hogy röhögcsélek. mondta hogy milyen jó hogy én ilyen lány vagyok,bólolgatott,mondta hogy örül amiért nem adom magam könnyen stb. nem tudta hàny èves vagyok csak a nevemet ès azt melyik vàrosrèszben lakok. olyan 23:55kor bevalottam hogy csak 14 vagyok . teljesen kiakadt. elkezdett kb. 100 ember elött orditozni velem hogy milyen egy kis fiatal p.csa vagyok,egy hülye kis csitri,nem is èrti hogy àlhatott velen szoba stb.èn kb. sirva fakadtam ès nem azért mert le p.csàzott hanem mert a kor volt a fontos. ne hidjètek hogy èn az az èrzelmes tini làny vagyok,nem vagyok az ! ne arra gondoljatok mint a facebookos idèzetek hogy "jajj nem a kor szàmit,a szerelem fontosabb" . egyszerüen sz.rul esett hogy mielött tudta hány éves vagyok simán elbeszélgettünk. megérdemeltem a leoltást? 14/L 18/F
2013. jan. 3. 18:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem. Legyél a csajom:) És egyből el is felejted:)
2013. jan. 3. 23:30
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez valami hülye volt. De tényleg!

Milyen alapon ordított?

Miért nem kezdtél visszaordítani, hogy Te, bunkó, hogyhogy csak most mondod hogy 18 éves vagy. Én ilyen öreggel nem akartam volna ismerkedni...

2013. febr. 1. 21:56
 13/13 anonim ***** válasza:

hát ez azért gáz :S

megértem, hogy kiakadt, de azért így leordítani valakit egy ilyen ügy miatt...

azóta történt valami?

2013. ápr. 22. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!