Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hogy, mivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy, mivel hívjak el egy csajt és hova and meddig tartson, és hogy hívjam el 12 és fél év alatt egy "randira" (nem nevezhető annak) egy csajt?

Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 16:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

"hova and meddig" XD ez valami angol-magyar nyelvkeveredés? XD

Nem igazán értem a kérdést. Valami olyat veszek ki belőle, hogy "Hogy hívjak el egy csajt és hova és meddig tartson és hogy hívjam el 12 és fél év alatt egy randira?". Kicsit pontosabban is megfogalmazhatnád.

Egyébként: odamész hozzá, megkérded nincs-e kedve elmenni valahova. Ha igent mond, mondsz néhány lehetőséget (pl. mozi, fagyi, meki, stb), amit választ, oda mentek (te is választhatsz...).

Olyan nincs, hogy egy randi időre van beosztva. Elmentek kajálni, mondjuk fél-egy óra mire kész vagytok (mert ugye közben beszélgettek is), utána kicsit sétálhattok, utána hazakíséred. ;)

2009. aug. 26. 16:31
 2/12 anonim ***** válasza:

"Szerintetek hogy, mivel hívjak el egy csajt..."

hát bottal ne!

remélem segitettem

2009. aug. 26. 17:18
 3/12 A kérdező kommentje:

Azt úgy értettem 2. kommentelő h telefonnal főhívom te...

ja és nem tudtam irni semmi ést vagy hasonlót ezért lett andXD

2009. aug. 26. 18:32
 4/12 A kérdező kommentje:
ja és 1. kommentelő köszi a tanácsot!Am 11 évesen ellehet így hivni?
2009. aug. 26. 18:33
 5/12 A kérdező kommentje:
ja és öcsém kérdezi h:"és 9 évesen"?:D
2009. aug. 26. 18:36
 6/12 anonim ***** válasza:
most egy 12 éves lányt akarsz randira hívni v mivaaan???
2009. aug. 26. 18:50
 7/12 A kérdező kommentje:
egy 11 éves csajt akarok elhivni randira öcsém egy 9 et és én 11 ő 9 érted?na erre kéne válasz:Dh az öcsém meg én nekipróbálkozhatunk e?
2009. aug. 26. 18:57
 8/12 anonim ***** válasza:
szerintem ne probálkozzatok, csak szivni lehet :(
2009. aug. 26. 19:55
 9/12 anonim ***** válasza:
egy 11éves és egy 9éves csajt akartok elhívni? szerintem ne is próbálkozzatok..
2009. aug. 26. 21:11
 10/12 anonim ***** válasza:
Fiatalok vagytok még nagyon. Szerintem várjál ezzel legalább 2-3 évet. Az öcséd meg még többet xD
2009. aug. 26. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!