Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet esélyem elhódítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet esélyem elhódítani egy olyan lányt, akinek nem tartozom a látszólagos "ideáljaiba"?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nagyon tetszik egy ideje, de mint néztem az előző pasiját is, az ilyen tükörben pózolós, nagyon "páva" öltözködésű srácok jönnek be de általában mindegyik csak megdugni akarja, így nem volt hosszú kapcsolata eggyel sem. Én pedig ha röviden kéne leírnom magamat.. Külsőre nem vagyok egy magas ember, 172 körül vagyok, egyébként a lány is ekkora.. Nem hordok feszülős nacit, nem pózolok a tükörben minden képemen.Nem hallgatok tömegzenéket sem (a lány egyébként ilyesmiket hallgat, amik felkapottak), hanem inkább a magyar underground rajongóihoz tartozom, így még ez sem lehet közös téma.Nem azért akarok összejönni vele, hogy aztán egy hét múlva már meg is dugjam, és a lány egyébként bír is engem, de szerintem csak barátként tekint rám. Reménytelen?

Bocsánat az összevisszaságért, csak kavarognak a gondolatok a fejemben! Az értelmes válaszokat előre is köszönöm, 16/f

2013. jan. 2. 21:57
 1/7 anonim ***** válasza:
A kiegészítést nem olvastam el, a kérdésre igen a válasz.
2013. jan. 2. 22:01
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
no egy kis RJ BERGER :) [link] de nem csak az ilyeneket szeretheti egyből --tudod ez nem ilyen kutya v. macska dolog nem lehet így behatárolni sztem--meg ugye lehet hogy ezek miatt kiábrándult az lyen fajtábol...szval sztem van esélyed..de mindenesetre probálkozz mert anélkul 0 % az esély:P sok sikert
2013. jan. 2. 22:02
 3/7 anonim ***** válasza:
természetesen igen,a párom nekem sem tartozott az ideáljaim közé de még is összejöttünk,több mint egy éve együtt vagyunk és számomra már ő a tökéletes
2013. jan. 2. 22:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért belenéztem a kiegészítésbe, én fejlődnék még, de aztán már úgyis szégyellni fogod, hogy össze akartál jönni vele. Érdektelen a dolog
2013. jan. 2. 22:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Változik az emberek izlése időről időre, ahogy nekem férfiként még két héttel ezelőttig a szőke nők a dögunalom kategoriába tartoztak, ma azt írom, rettentő boldog volnék, ha egy szőke cica volna a barátnőm. Ahogy régebben a törékeny vékony lányokat negyn elítéltem, mostanában azok is bejönnek.

A nők is simán lehetnek igy, hogy ha egy bizonyos karaktertől eddig idegenkedtek, valami hatására hírtelen megváltoznak, és utána be fog jönni nekik az a kinézet típus is.

2013. jan. 2. 22:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Simán!! :) Az én ideálom a mediterrán típus: sötét haj, sötét szem, közepes testalkat. Ehhez képest senkitől nem indultam még be annyira, mint a kifejezetten skandináv megjelenésű páromtól (vékonyka, szőke, világoskék szemű). Ez sablonduma, tudom, de tényleg nem ezen múlik.
2013. jan. 2. 22:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem mindig a fekete hajú lányok tetszettek. 35 éves koromig mindig világosbarna barátnőim voltak. Aztán jött a fekete! Aki viszont magasabb volt nálam és idősebb És nem volt olyan törékeny alkat sem, mint az exek.

Ő elmondta, hogy a magas, nála idősebb pasikat kedveli.

Sorolhatnám még ideig, de van vagy 100 dolog, amit el tudunk mondani az ideálunkról. Sosem fog senki sem az összesnek megfelelni. Azt kell elérni, hogy a másik fél a megfelelő tulajdonságokat vegye észre.

2013. jan. 3. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!