Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha katasztrofális volt minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha katasztrofális volt minden az első szexnél, többé nem látom ugye? Mert hát nem hív.

Figyelt kérdés
gondolom a fenti miatt :(
2013. jan. 2. 20:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

kedves utolsó szerintem a teljesítménykényszer lehetett a baj az első esetben a srácnál és csak azért nem foglalkozott veled tovább, mert félt, hogy megismétlődne a szitu és nem mert, mert hát megint teljesítménykényszere lett volna. sztem azért húzta, mert szeretett tőled volna valamit, de a félelem erősebb lett benne.

a mostaninál meg úgy látom vagy megszoksz.... :)

amúgy nálunk nem tudom, hogy vett e be valamit, csak feltételeztem attól, hogy folyamatosan áll neki, de mikor elmegy, utána le se áll, megint elmegy, megint nem...szóval ebből gondoltam és összességében rosszul esett az egész, hogy akkor valahol ő ki sem elégül.

2013. jan. 3. 19:27
 12/15 A kérdező kommentje:

és jé, annyit kipréselt magából, hogy jó volt velem.

de annyira tárgyilagos velem :( habár mindig ilyen volt.

2013. jan. 3. 20:20
 13/15 A kérdező kommentje:
szóval amikor én már nevetek az egészen, hogy valóban ennél jobban senki semmit nem cseszhetett volna el, vele még csak nem is beszélünk a dologról, mint valami tabu téma :(
2013. jan. 3. 20:22
 14/15 anonim ***** válasza:

hát, az exem szerintem ha annyira nagyon akart volna valamit, akkor legalább 2-3 alkalommal még adott volna esélyt a dolognak. nem illettünk össze. ezt utólag nagyon tisztán beláttam.

de örülök hogy így alakult, a férjemnél jobb, hozzám passzoló pasit nem is találhattam volna :)

2013. jan. 3. 20:24
 15/15 A kérdező kommentje:

tudod tekintve az én szitumat, én is elgondolkodtam már azon, hogy hagyom a srácot a fenébe, mert lehet másodjára is el fogok bénázni mindent vele.

akkor a te példádból ítélve, neki lehet még jobb is lenne...

2013. jan. 3. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!