Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha katasztrofális volt minden az első szexnél, többé nem látom ugye? Mert hát nem hív.
kedves utolsó szerintem a teljesítménykényszer lehetett a baj az első esetben a srácnál és csak azért nem foglalkozott veled tovább, mert félt, hogy megismétlődne a szitu és nem mert, mert hát megint teljesítménykényszere lett volna. sztem azért húzta, mert szeretett tőled volna valamit, de a félelem erősebb lett benne.
a mostaninál meg úgy látom vagy megszoksz.... :)
amúgy nálunk nem tudom, hogy vett e be valamit, csak feltételeztem attól, hogy folyamatosan áll neki, de mikor elmegy, utána le se áll, megint elmegy, megint nem...szóval ebből gondoltam és összességében rosszul esett az egész, hogy akkor valahol ő ki sem elégül.
és jé, annyit kipréselt magából, hogy jó volt velem.
de annyira tárgyilagos velem :( habár mindig ilyen volt.
hát, az exem szerintem ha annyira nagyon akart volna valamit, akkor legalább 2-3 alkalommal még adott volna esélyt a dolognak. nem illettünk össze. ezt utólag nagyon tisztán beláttam.
de örülök hogy így alakult, a férjemnél jobb, hozzám passzoló pasit nem is találhattam volna :)
tudod tekintve az én szitumat, én is elgondolkodtam már azon, hogy hagyom a srácot a fenébe, mert lehet másodjára is el fogok bénázni mindent vele.
akkor a te példádból ítélve, neki lehet még jobb is lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!