Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az osztályban mindenki tudja kibe vagyok szerelmes mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon ciki mit csináljak h eltereljem a figyelmüket?2013. jan. 2. 14:50
11/19 anonim válasza:
igaza van a 7.nek ... :D
igy jartal ;)
12/19 anonim válasza:
figyelj ha ő is tudja akibe szerelmes vagy, és ő is szerelmes beléd, akkor örülj.. ha nem, akkor nyakig benne vagy, és elhiszem hogy rossz érzés..de hidd el nemsokára találnak valami mást amin csámcsoghatnak, és elfelejtik.. :)
14/19 anonim válasza:
Dugd meg. Most erre nem tokk kit mondani
15/19 anonim válasza:
Assasins creed megoldások:Szórj nekik egy kis pénzt az eltereli a figyelmüket.
Szerintem: Minden időbe telik még egy ideig kibeszélnek 3 hónap és feledébe merül.
Legalább jól néz ki?
16/19 anonim válasza:
ne az érdekeljen hogy mit mondanak mások,hanem az hogy akibe szerelmes vagy az mit szól hozzá
ezt eddig még nem írtad le,pedig úgy lehet hogy könnyebben tudnánk segíteni
én is ilyen helyzetbe vagyok sajnos,úgyhogy tudom mit érzel :S
ilyen idős korba a fiúk(legalábbis nagy részük,akárcsak az én kiszemeltem is) még annyira gyerekesek sajnos :S
ha gondolod írj nyugodtan üzenetet,ha tudok segítek!:))
17/19 A kérdező kommentje:
Azt mondta cuki vok!
2013. jan. 13. 19:21
19/19 anonim válasza:
Óh, ezen sok kamasz átesik!
Ha kölcsönös, vállaljátok fel, ha nem, és nem is lesz belőle semmi, tagadd le. De hihetően ám! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!