Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar a fiatalok között már szinte senki rendes, tartós, harmónikus párkapcsolatot?
Figyelt kérdés
Mindenki csak alkalmi, vagy ilyen pár hétre, hónapra való szórakozást keres, mindenki csak "pörögni", "bulizni" akar..
Miért nem akar a többség valódi, kötődésen, érzelmeken, összhangon alapuló PÁRkapcsolatot, ahol a hangsúly nem egymás kiélvezésén, majd dobásán van, hanem valóban támasz és társ vagyunk egymás számára?
2012. dec. 31. 12:49
11/13 anonim válasza:
Én is pont beletrafáltam egy "megunlakeldoblak" lányba.Pedig 7 hónapig szerettem,tiszteltem..nagyon .
Még így...ilyen fiatalon is.Hiányzik.Nagyon..
14/F
12/13 anonim válasza:
minden nő vár a jobbra, a tökéletesre, a gazdagabbra, izmosabbra, jobb képűre, nem tudják eldönteni, hogy mit akarnak, nem is akarnak kötöttséget, mert ki tudja mi lesz a jövőben, szülni nem akarnak, inkább buliznak, barátnőkkel lógnak, álmodoznak, bizonytalanok, félnek, hogy ha korán lekötik magukat, akkor később majd ha jön egy szebb, jobb, gazdagabb pasi, akkor jjaaajj elszalasztják
13/13 anonim válasza:
szilveszter este negyed órával éjfél előtt idejön panaszkodni a gonosz nőkre valaki. Nem tűnik kicsit se megkeseredett embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!