Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A tinilányoknak kb hány % jár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tinilányoknak kb hány % jár vele egykorúval?

Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 18:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%
Uccsónak igaza van. Mintha a tinilányok komoly kapcsot akarnának! Akk mért azzal büszkélkedik nekem minden második 14 éves hogy nekik már 20 pasijuk volt?
2009. aug. 25. 19:13
 12/21 anonim ***** válasza:
72%

18:51-es vagyok.

Ti is beláthatjátok,hogy ez így,ilyen formában nem igaz.Vannak olyan lányok,akik felvágnak azzal h hány éves a pasijuk és büszkék rá h reggelente fél kiló sminkkel indulnak el otthonról.DE NEM MINDEN LÁNY ILYEN!!!!!

Nem akarok felvágni,de pl. én sem vagyok ilyen,sőt...szűz vagyok,nem pasim,sőt még nem is csókolóztam és egyáltalán nem zavar,nem érzem h ciki lenne.És igen,vágyom a szerelemre,de nem járok akárkivel,inkább megvárom azt akit tényleg szeretek és ő is engem és minden jó.

Igen,vannak olyan fiatal srácok akik érettek,és akik nem csak a szexre hajtanak,de az általános iskolában több mint 30fiú volt akit ismertem(évfolyamba) és mindegyik olyan volt,hogy inkább azt mondtam kösz,de nekem nem kell barát,mert nem olyanok amiket igazán tudnék szeretni...

Most viszont lehet,hogy meghazudtolom magam,mert középsulit kezdem most és a beiratkozáskor volt egy srác akivel beszélgettem,normális és érett.Nem mondom hogy járni fogunk,de jó barátok biztos lehetünk.És egyidősek vagyunk...

Szóval,a lényeg ha lehet olyat kérni,ne általánosítsatok,mert ez azok számára akik nem olyanok igen-igen sz.rul esik...tudom,akinek nem inge,ne vegye magára,de szerintem a felnőttek sem örülnének neki ha azt mondanák,hogy azok a hülye felnőttek,semmit se tudnak csak ordibálnak a gyerekükkel stb.

Vagy igen?

14/L

2009. aug. 25. 19:23
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Na először is én nem vagyok felnőtt. 16 éves vagyok és tapasztalat hogy a csajok többsége ilyen. De bocsi ha te nem vagy ilyen ne vedd magadra. És amúgy tök jó hogy vannak még ilyen lányok is.
2009. aug. 25. 19:31
 14/21 anonim ***** válasza:
24%
érdekes 18:51, 14/L pont te montad ha a fiuk éretlenebbek!szóval ne általánosítsanak mert nem szereted?:D akkor ez mi?!igenis vannak 14-5 éves komoly fiuk csak ugy mint lányok! am jó tudni h vannak értlmes felfogású 14-5 évesek is! de az általánosítósdiba ellentmondtál magadnak:) gondolkodj egy kicsit:) nekem eddig 2 barátnőm vol mind2 idősebb 13-16, 14-18 !a mostanival eggyidősek vagyunk:) 18/F
2009. aug. 25. 19:41
 15/21 anonim ***** válasza:

"Szóval aki tényleg érett az nem fog nála jóval fiatalabb csajokkal kezdeni. Sajnálom de ez így van."

Az a gond ezzel, hogy a velünk egykorú lányok a 25 alattiakkal kapcsolat terén szóba sem állnak, legalábbis nagy részük. Szóval nem érettlenség miatt van ez. 21F

2009. aug. 25. 21:32
 16/21 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, mondjuk az is tény, hogy 16 év alatt nem is keresek senkit.
2009. aug. 25. 21:35
 17/21 anonim ***** válasza:
Irtó kevés.... És igazuk is van. 13 évesen hol gondoltam volna tartós kapcsolatra? Most 15 vagyok, és még most is csak ott tartok hogy hosszú kapcsolatra vágyom, de a szexet minél előbb szeretném. =/
2009. aug. 25. 22:35
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
19:01-es, az a helyzet, hogy nagyon igazad van!!! Bírom mikor 1-2 lány azért szóba sem áll velem azért, mert velük egy idős vagyok, vagy legalább is nem tekintenek pasinak... Aztán a lányok korábban érnek... Hol itt az érettség? Mikor a kor alapján ítélsz meg valakit, mikor nem is ismered? 16/F
2009. aug. 25. 23:18
 19/21 anonim ***** válasza:

igazat adok az első oldalon a 2.válasz írójának, mert én is 14 vagyok és mindig is idősebb fiúkkal szerettem lógni, akár baátságról akár többről volt szó...a 14 éves fiúk a lányok szerint kb. 11 évesek szintjén gondolkoznak!!

nekem az idősebbek sokkal jobban bejönnek...

a kérdésre a válasz kb 7-8 %.....

2009. aug. 28. 22:02
 20/21 anonim válasza:
76%
szerintem is a lányok az idősebb pasikat kedvelik mert a vele egykoruak vagy ismerik őket és tudják minden titkát vagy hasonlo vagy éretlenek
2009. szept. 11. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!