Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha valaki gazdag nem kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki gazdag nem kell udvarolnia mert az ölébe hullanak a csajok?

Figyelt kérdés
s hogy dönti el hogy miatta vannak-e vele vagy a pénze miatt ?
2012. dec. 30. 17:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Jaja, az ölébe hullanak.

Az olyanok, akiknek csak a pénze kell. Aztán ez a gazdag menőcsávó egy idő után megunka és idejön sírni, hogy mindenki a pénzére hajt. Holott ha nem pénzzel csajozna, akkor nem csak azt látnák benne.

De ezt úgyis hiába mondom, te már eldöntötted, hogy igazad van.

2012. dec. 30. 18:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez a lányoktól függ. Átlagban úgy 10%-kal nagyobb eséllyel indulnak a gazdag pasik. 18/N
2012. dec. 30. 18:58
 13/13 anonim ***** válasza:

Talán nagyobb az esélye. De ez nem garancia semmire.

Pont ma találkoztam egy barátommal: bőven van pénze, okos, humoros. Olyan sportkocsival hozott haza, hogy a szomszédok tuti sárgák most az irigységtől.

Mégsincs barátnője. Mert az nem a pénzen múlik. Réges-régen jártam vele, akkor még nem volt pénze, illetve ami volt, azt tolta bele a vállalkozásába, ami mostanra ért el oda, hogy tud belőle rendesen kivenni. Utánam még egy lány volt az életében, és most már évek óta semmi.

Szerintem egyszerűen a fellépése miatt, nem az a hódító típus. Persze lehet, hogy ha a kocsikulcsot pörgetné az ujján, tapadnának rá a pénzéhes csajok. Csak ennél több esze van. Hiszen kinek kell ez?

Nem mondom, amikor beszálltam, megfordult a fejemben, hogy ha anno nem szakítunk, most ilyen kocsival furikázna rendszeresen menőbbnél menőbb helyekre. De mindez az emlékekkel együtt sem hoz lázba. Inkább sajnálom szegényt, hogy hiába van meg anyagilag mindene, amit csak kívánhat, mégsem sikerül neki olyan lányt találni, akivel minden klappol és építhetnék a közös életüket.

2012. dec. 30. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!