Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Melyikőtöknek jönne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Melyikőtöknek jönne be egy kutyás pasi?

Figyelt kérdés

2012. dec. 30. 11:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Míg lány voltam-nekem:XDD
2012. dec. 30. 11:06
 2/11 anonim ***** válasza:

egy goldie-gazdi?

eléggé,mert nekem is az van.

2012. dec. 30. 11:07
 3/11 anonim ***** válasza:

Imádom a kutyákat, de párkeresésnél nálam nem opció, hogy legyen kutyája az illetőnek.

Plusz kérdés, hogy milyen a kapcsolata a srácnak a kutyával...ha együtt alszanak, és a srác engedi, hogy a kutya összenyalogassa, akkor nekem nem kéne a srác - nem szeretnék "másodkézből" kutyapuszit kapni. :)

2012. dec. 30. 11:10
 4/11 anonim ***** válasza:
ahha szeretem a kutyákat :D de nem ez alapján választok pasit :D
 5/11 A kérdező kommentje:
Majdnem goldi csak ő labrador retriever de zsemleszínű
 6/11 A kérdező kommentje:
Nemnem, nincs indirekte smaci a kiskutyámmal, imádom őt tisztelem becsülöm de neki a földön a helye, akkor aludt mellettem mikor hálózsákos avlás volt és akkor én voltam a földön. Azért szempont ez nálam mert sok lány ha kiderül hogy kutya van akkor "kössznem"...
2012. dec. 30. 11:15
 7/11 anonim ***** válasza:

Alapjáraton nem az ilyen dolgok döntenek, butaság is lenne, de a kutya az kivétel. Mivel én kutyás vagyok (nem kutyatartó hanem olyan aki komolyan kutyázik) és nekem fontos, hogy ez a hobbi csak az enyém. Meg nem lennék képes más kutyájával együttélni meg azt sem akarom, hogy hatással legyen az enyémekre mert a nevelésük teljesen más.

De amúgy a legtöbb embernek van kutyája vagy volt vagy lesz. Szóval már értelmetlen a kérdés, hiszen akkor a fél országnak nem lenne csaja ha ez akadály lenne mindenkinél.

2012. dec. 30. 11:34
 8/11 A kérdező kommentje:
Szia, ha komolyan kutyázol akkor azt is tudod bizonyára hogy egy szintén jólnevelt kutya nem lesz nem lehet hatással a tieidre. És bár mennyire is azt gondolod nem szempont a kutyázás látod hogy nálad is az. Volt már kutyás párom de eszembe nem jutott beleszólni hogy hogyan kutyázott tehát így is lehet , érdekes mód az én kutyám nem romlott el akkor sem mikor az aktuálisnak volt egy kerti kutyusa...
2012. dec. 30. 11:45
 9/11 anonim ***** válasza:

Te nem érted amit én mondok: én egyáltalán nem akarom, hogy bármilyen (jó, rossz) hatással is legyen a kutyáimra egy másik. Olyan nincs, hogy valakivel együtt élnek és nincs rájuk hatással. Nem akarom, hogy a kutyáim olyannal éljenek aki nem az én és csakis az én nevelésem. Ez van, mindenkinek van valami mániája. Én pedig nem szeretem elviselni mások kutyáját attól függetlenül, hogy milyen rendes, ugyanis a kutyázástól olyan szoros köztünk a kötelék, hogy más kutyákra nem vágyok. Azt pedig megsúgom: nem attól lesz jó a kutya, hogy benti. Én kint tartom a kutyáim, mert különben nem elég szép a szőrük.

És igen én fontolóra veszem, DE én kivétel vagyok. Nem sok kutyás ember van és a legtöbbnek semmi ellenvetése egy kutyatartó pasi ellen. Az igazság az, hogy szinte senkit sem érdekel, hogy a másiknak milyen állata van. Soha senkit nem hallottam még, aki ez alapján választana párt. Én sem mondtam, hogy ha megtudom, hogy a pasinak kutyája van akkor elküldöm, csak azt, hogy nem túlzottan vágyok rá.

2012. dec. 30. 11:55
 10/11 anonim válasza:
Nekem,imádom a kutyákat,és van 2-is.Am midegy hogy kutyás vagy nem,de ha nem szereti őket az kizáró ok
2012. dec. 30. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!