Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Hogyan kell jól csókolni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogyan kell jól csókolni?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Én egy 13 éves lány vagyok.Eddig csak egy sráccal smároltam,aki elég érdekesen csókol.De nem merem más fiúval kipróbálni,mert félek hogy elrontom,vagy azt hiszi,hogy még nem próbáltam.Ügyetlennek érzem magam.Segítsetek!Hogyan lehet "jól" csókolni?(tudom,hogy mindenki ösztönösen csókol,de akkor is...)Légyszi írjátok le,hogy ti hogyan csináljátok.Előre is köszi!
2009. aug. 25. 16:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
hát énis sokat féltem ettöl, de csak jött magátol:D. hát elöször puszild meg a száját aztán dugd át a nyelved. a többi jön magátol ne aggodj:)
2009. aug. 25. 16:12
 2/8 anonim ***** válasza:
59%
Neked nem kell még csókolózni, az a nagyok dolga!
2009. aug. 25. 16:46
 3/8 A kérdező kommentje:
2.kommentelő: köszi ezzel sokat segítettél.
2009. aug. 25. 16:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 13 vagyok és a 2. nak igaza van... Nem muszáj neked csókolóznod! Ha van barátod, s Ő nagyon akar csókolózni akkor talán, de ha igazán szeret, akkor nem fogja érdekelni, hogy hogy csókolsz, főleg ha még ő nem csókolózott... Ha meg olyan pasid van aki már csókolózott, s igazán szeret, akkor majd rávezet, hogy kell csókolni, s nem fog ezen kiakadni!

Sok sikert

F/13

2009. aug. 25. 18:02
 5/8 A kérdező kommentje:

igen..igaz.

de az van hogy ahogy említettem már próbáltam a volt barátommal.lehet rosszul fogalmaztam.És igen,a volt pasim már smárolt.Sőt már le is feküdt egy lánnyal..(de ez nem lényeg)Az a lényeg hogy szeretném más srácokkal is kibrópálni.

2009. aug. 25. 18:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát,szerintem ne kipróbálni akard más fiúkkal,hanem azzal akiért érzel is valamit.Úgy az igazi, és úgy lehet igazán élvezni...Ezt tapasztalatból mondom...:)

Am meg szájra puszi kezdetben, aztán sok-sok,aztán kicsit ki fog nyílni mindkettőtök ajka, és mi a barátommal szoktunk olyat h harapdáljuk a másik felső vagy alsó ajkát, aztán majd ő valamikor átdugja a nyelvét,én nem igazán szoktam kezdeni,legfeljebb szólok neki h jólenne már...:D Mi ezt így szoktuk...Remélem tudtam segíteni :)

14\L

2009. aug. 25. 20:35
 7/8 A kérdező kommentje:

énis ugy gondoltam..majd ha eljön az ideje és érzek is valamit iránta.:)

és a volt barátommal is kb. ugy csináltuk,csak azért kérdeztem,mert mindenki másképp csókol.:)

köszi a segítséget.^^

2009. aug. 26. 12:00
 8/8 anonim ***** válasza:
13 évesen tényleg korai még ezen rágódnod. Az évek során úgyis alakul majd. Amúgy a csók nem feltétlenül azt jelenti, hogy "átdugod a nyelved a szájába." Szerintem sokkal érzékibb és kedvesebb, ha először csak finoman egymás szájához értek, apró csókok, ezt lehet lassabban, gyorsabban. Aztán majd a hosszabb csókolózás, mikor már nem szakítjátok meg. Amúgy meg nem minden fiú és lány szereti a nyelves csókot. Szóval nem kell rögtön azzal próbálkozni. :)
2009. aug. 27. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!