Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mit akar jelenteni egy lánynál?
Mikor jártam tovább képzésre középsuli után aminek már lassan 6-7 éve, volt ott egy nagyon jó csaj barátom egyben osztálytársam, sülve főve együtt voltunk, tény nagyon jó csaj amúgy, de soha nem is gondoltam semmi olyanra, sokkal többet számított a barátsága.
Az utóbbi két évben megtalált, azóta minden hónapban felhív, hogy jó lenne találkozni, és sokat hangoztatja, hogy egyedül lakik és fel ajánlja mindig többször is, hogy aludjak ott.
Ez akar jelenteni valamit? Vagy csak én értelmezem félre.
Amúgy vidéki vagyok ő Pesti, lehet a haza út miatt ajálja fel?
De lehet én értem félre.
Valaki tipp?
Te. ez a beírás vagy kamu, vagy baromi gagyi srác vagy :D
Szervezd úgy: feljönnél van dolgod, esetleg este elmentek valahová, mutassa meg a várost, vagy csak simán megnéznéd a lakását, és mivel többször is mondta, ha lehet ott aludnál, vagy ha már többször felajánlotta akkor tudod, hogy milyen szövegkörnyezetben ajánlotta fel, csikard ki ugyan azt a szövegkörnyezetet és hátha újra felajánlja.
a lényeg, hogy egyszer élünk és lehet, ohgy soha többé nem lesz ilyenre alkalmad. Nem biztos, hogy történik valami, de az biztos ,hogy érdemes kipbróbálni. :)
Kamu? Miért lenne kamu? Gagyi? Mert? Ember ha azért gagyinak számítok mert feltettem egy kérdést, amiben nem vok biztos és mások nézetét kívülállóként megkérdem mert lehet félre értelmezem, és elakarom kerülni ezt a szituációt, mert többre tartom őt egy egy éjszakás kalandnál, és ha kapcsolatot akarna másképp közelednék.
De nekem ő nagyobb érték egy egy éjszakás kalandnál mint barát, ha ezért gagyi vagyok ba**od akkor büszke gagyi vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!