Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk minek veszitek azt ha egy csaj megfogja a feneked?
Figyelt kérdés
nyáron egy discoból kijövet megláttam egy szép csajt és füzőgetni kezdtem minden jól ment . majd egy másik buli alkalmával megfogta a fenekem . ezek szerint bejövök neki vagy próbálkozhatok nála ?2012. dec. 29. 10:21
1/9 anonim válasza:
Nekem anno az iskolában fogja meg egy a fenekem, a barátnője meg a farkamon húzta végig a kezét, mikor elmentek mellettem:D
2/9 anonim válasza:
ezt csak egyféle módon derítheted ki
3/9 A kérdező kommentje:
de hogy mit tegyek?
2012. dec. 29. 10:24
5/9 A kérdező kommentje:
próbáltuk hazavinni de nem ült be az autóba szerintem szégyenli magát de azért még van remény?
2012. dec. 29. 10:30
6/9 anonim válasza:
hát kísérd el... gyalog
úr isten tökfej...
7/9 anonim válasza:
Vazzeg..,besz@rok milyen ffi.
milyen jel kellene még 1 nőtől?
Adja talán írásba hogy akar tőled valamit?
Kérdezz meg hogy volna-e kedve veled 2-esben meginni valamit,vagy sétálni egyet,vagy mitudom én,mozi azt majd lesz ami lesz.
8/9 anonim válasza:
akarja a bájdorongot!
adjad meg neki-E!
9/9 anonim válasza:
Nekem tetszene, ha egy lány egyszer így fejezné ki a tetszését. :D
Sőt, még az is, ha a farkam méretét ellenőrizné ruhán keresztül. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!