Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen jelekből veszitek le, ha bejön nektek egy csaj?
Figyelt kérdés
NORMÁLIS ÉS REÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK!2010. okt. 31. 15:19
1/7 anonim válasza:
Ha bejön nekem egy csaj, azt jelek nélkül is tom :D
2/7 A kérdező kommentje:
áhh, de ha egy csajnak bejöttök..:D
2010. okt. 31. 15:25
3/7 anonim válasza:
Megbabonáz a tekintetével. Máshogy nemtom leírni. 18F
4/7 anonim válasza:
Ha megmondja, vagy visszahallod valakitől, hogy bejössz neki. Egyébként csak találgatni lehet, meg megmondani hogy VALÓSZINŰ, hogy tetszem neki, stb... Lehet érezni is, bár azt nem tudom mennyire lehet erre alapozni, hogy úgy érzem tetszem neki. Szóval jelekből nem tudhatod biztosra. Ha bámul, lehet nem is azért bámul mert tetszel neki. Ha mosolyog, lehet jó kedve van és sokakra rámosolyog, ki tudja :) Lehet, hogy nincs semmi arra utaló jel, hogy tetszel neki, mégis tetszel neki, ilyennel is találkoztam már :)
5/7 anonim válasza:
rosszul van feltéve a kérdés (?)
mért kellenek jelek ahhoz, hogy tudja, hogy tetszik-e neki valaki?
6/7 anonim válasza:
De javította is, ott van a kérdező kommentjében...
7/7 anonim válasza:
feláll a farkam : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!