Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gátlásosabb, önbizalomhiányos lányok, ti hogyan mutatjátok ki, ha tetszik nektek egy fiú?
Egyszer "barátilag" találkoztam egy ilyen lánnyal, elég sokat beszéltünk "személytelenül", és mindketten meg akartuk ismerni személyesen is a másikat. Szóval beültünk kávézni, beszélgetni, jól éreztük magunkat. Ahogy a lány ott ült velem szemben, sokat mosolygott (rám is), de gyakran lesütötte a szemét. Szerintetek lehet, hogy bejöttem neki? Vagy milyen látható jelei vannak annak, ha egy ilyen típusú lánynak tetszik egy fiú? Azoknak a fiúknak a válaszát is várom, akiknek van ilyen lányokkal tapasztalata. Lehetőleg normális hozzászólásokat kérnék, köszönöm.
Ui.: a tartalmas, normális válaszokat zöld kézzel értékelem. :)
Szerintem ez alapján nem lehet kideríteni, hogy komolyabban érdeklődik-e valaki irántad. Én pl. a legtöbb új, ismeretlen ember előtt lesütőm a szemem, elég kínosan érezném magam, ha mindenki azt vonná le ebből, hogy érdeklődöm iránta..
Az önbizalom hiányos lánnyal lenni szerintem nagyon labilis, olyanokkal, akik nem tudják, hogy mit akarnak, egy idő után rosszul érzik magukat melletted, és utálattá fajul:D de ez csak saját tapasztalat.
Szerintem valahogy finoman mutasd ki, hogy tetszik neked, annyira, hogy megértse, és lám, hogy reagál? de ne légy már naív, az önbizalom hiányos embereket sem kell megbélyegezni, ha akar tőled valamit, akkor minimum tesz érte ő is valamit, elvégre egy kapcsolatnak két oldala van:))
amit a környezetem megértetett velem, sztem nem kell senki szívét kianalizálni és futni utána.:)
Van úgy, hogy odavagyok valakiért, de csak tökéletes plátói szerelemnek mondható, amin nem is kell túl lépni, annak is megvannak a gyönyörei:)) mellette már gátlásosan és rosszul érzem magam, mit számít, hogy tetszik:) Volt aki többnyire megértette, de mégis tönkre ment a kapcsolat, túl kínos volt nekem, de pl. megismertem egy olyan pasit akiből sugárzott a megértés, amolyan laza hippi(és nem a stílusára, hanem a magatartására gondolok), mellette felszabadult voltam és biztosra tudhatta, hogy szeretem:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!