Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan csajok, akiknek a kisfiús arcú srácok tetszenek?
Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 12:31
2/11 A kérdező kommentje:
Akkor úgy kérdezem, hogy olyan nők.
2012. dec. 28. 12:32
3/11 anonim válasza:
Vannak,de a NŐK inkább a Férfias küllemükre buknak .
4/11 anonim válasza:
Persze, vannak. Én is kisfiús arcú vagyok 18 éves létemre és sokaknak bejövök. :)
Gondolj bele, majd 60 évesen lesz előny; akkor is vonzani fogjuk a fiatal nőket. :P
(jó, én nem akarom azért :D)
6/11 anonim válasza:
Nem ettől függ...:D Vannak nagyon helyes kisfiús arcú srácok, és vannak nagyon helyes férfias arcú srácok is. Nem ez a döntő szempont... Ha megismerem a srácot, jól elvagyunk, és kisfiús arca van, akkor az tetszik, ha nem, akkor meg az...:D
8/11 anonim válasza:
4-es: "Én is kisfiús arcú vagyok 18 éves létemre és sokaknak bejövök. :) "
Szerintem gondold át még egyszer ezt a mondatod...
Én kisfiús arcú vagyok 29 éves létemre, de te kisfiús arcú kisfiú vagy még! Hiába lépted át a törvény által meghatározott felnőtté válási korhatárt!
9/11 anonim válasza:
Jó igazad van, de ma már azt várják a 18 évesektől, hogy legyél szőrös, férfias, csak ebből kiindulva mondtam. :)
10/11 anonim válasza:
Úgy látom azét normális vagy, ezért átminősítelek kisfiúból fiatal férfivé! :D :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!