Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakoroljak előtte :D?
Soha nem randiztam még, vártam az igazira, adódtak lehetőségek, de nem vonzottak azok a lányok, inkább kivártam. Bár haverok mindig mondták, jó az tapasztalat szerzésnek, miért nem élsz vele, jobb egyedül?
Most viszont itt vagyok úgy, hogy életemben nem randiztam még, csók se volt, és így félek, hogy elbaszom... Nagyon sokat jelentene ő nekem.
Az utcán szólítottam le, azóta beszélgetünk az interneten keresztül, de személyesen még 4-5 mondatnál többet nem váltottunk.
Úgy érzem rutint kéne szereznem, befűzzek előtte gyorsan egy csúnya lányt egy randira? Pont lenne is erre a célra valaki, talán egy csók se ártana, ha már itt tartunk...
22/F
Én azt mondom ne használj ki senkit, a randirahívástó pedig ne félj! Tudom, h. a visszautasítástól félsz!:) Ha lány jófej, nem lesz dorva, és nem lesz égő! Amugy is! Biztos igent mond
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!