Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakoroljak előtte :D?
Soha nem randiztam még, vártam az igazira, adódtak lehetőségek, de nem vonzottak azok a lányok, inkább kivártam. Bár haverok mindig mondták, jó az tapasztalat szerzésnek, miért nem élsz vele, jobb egyedül?
Most viszont itt vagyok úgy, hogy életemben nem randiztam még, csók se volt, és így félek, hogy elbaszom... Nagyon sokat jelentene ő nekem.
Az utcán szólítottam le, azóta beszélgetünk az interneten keresztül, de személyesen még 4-5 mondatnál többet nem váltottunk.
Úgy érzem rutint kéne szereznem, befűzzek előtte gyorsan egy csúnya lányt egy randira? Pont lenne is erre a célra valaki, talán egy csók se ártana, ha már itt tartunk...
22/F
Hát ezt felejtsd is el...:D
Szegény csúnya lánnyal meg mi lenne utána:/
Hidd el jó ez így hogy ez a csaj lesz az első:) Ha normális fajta akkor biztos nem fogja zavarni,ha esetleg látszik rajtad,hogy kezdő vagy.
Meg szerintem így van meg a varázsa.Hogy az tényleg az első randi. Meg nem hiszem,hogy annyival tapasztaltabb leszel,mert kamuból csinálsz egy randit egy másik lánnyal,akivel nem is biztos hogy úgy viselkedsz,mivel tudod,hogy az nem is igazi randi.
Ne izgulj és Sok sikert:))
Én megértem hogy mindenki vár az Igazira, de az az igazság hogy arra aztán lehet várni... Ráadásul 22 évesen el kell kezdeni élni.
De nem ùgy, ahogyan szeretnél. Ne használj ki senkit ilyen és semmi más célra sem. Milyen emlék lenne egy bányarémtől az első csók?
Csúnyalányt gyakorlásra...
Na ha ezt megtudja, biztos meglátja benned a férfit! :)
Neked szarügy, a csúnya lánynak még azabb, a jó lánynak meg lesz egy kabarédálutánja sok sok röhögőgörccsel.
22 évesen szexuális tapasztalat nélkül a mai világban? hol élsz te ember?! 10 nőből 8 úgy takarítana el mint a huzat jól körbevihogva mint a fene. EZt jó ha bevésed.
Kicsit aljas húzás egy szerencsétlen rusnyalány szívét összetörni, mert ő meg azt hiszi,hogy kell, de aztán csak egy gyakorlóbábunak volt használva. Ez nagyon nem szimpatikus.
Szerintem fizesd be magad egy jól szituált háznál fogadós prostihoz, és ott gyúrj rá az első együttlétre, mert az pont arra való, gyakorlatozásra, meg őt nem lehet kihasználni, mert pénz alapú, teljesen korrekt.
A nőt ,akinél meg huszonéves kor felett van képed bevállalni, hát elég nagy merészség így eléállítani tiszta szüzen. Én biztos nem tenném meg, amilyen görények a mai lányok, meg koravén féreg a 90% uk, akik már azt égőnek tartják,hogy 13 évesen még mernek emberek szüzek lenni, egy ilyen szerintem leszedné a fejedet is asszem. Másnap az egész faszbuk azzal volna tele, hogy nííd má s nyomi gyereke, kidderül hogy szjjűűz! fél világ rajtad röhögne. A nő meg nem látná meg benned a partnert, a szexuálisan vonzó személyt, egy esetlen, ügyetlen béna majomnak könyvelne el, és bezárná a kapuit előtted. Ezeknek a gyökereknek férfi kell, nem tétova teve klubb. Vigyázz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!