Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből tudhatom, hogy már megcsókolhatok-e egy lányt?
Ha megengedi, hogy megfogd a kezét és átöleld, akkor biztosan nem utasít vissza.
2012. dec. 27. 09:31
Attól még nem biztos, hogy a csókot is engedi!
2012. dec. 27. 09:35
Elkezded az arcát puszilgatni és egyre közelebb érsz a szájához vársz egy picit és itt tudni fogod, hogy engedi-e vagy sem! Ha nem húzza el a fejét, akkor nyugodtan csókold meg!
2012. dec. 27. 09:36
4/13 A kérdező kommentje:
És szerintetek nagyjából mennyi idő kell hogy idáig jusson a dolog? Hogy se túl gyors ne legyen, de ne is unja el a dolgot a másik?
3
Szerettem volna tőled kérdezni valamit privát, de ezt írja ki:
"Sajnos a felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani (nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!"
irj légyszi nekem..
2012. dec. 27. 09:46
4
Kérdező, miért unná meg bárki is, mikor ezek a legszebb pillanatok, és egyben a legizgalmasabb, főleg akkor ha vágysz a másik ember érintésére?
2012. dec. 27. 09:47
7/13 A kérdező kommentje:
Hát, csak azt tapasztalom, hogy ebben a rohanó világban mindenki türelmetlen, és ha egy lány nem érzi nagyon hamar, hogy "megvan a szikra", akkor nem is ad több lehetőséget, és jövő héten már valaki olyannal van, aki első találkozásnál rámászik.
"aki első találkozásnál rámászik."
Aki ilyet és így enged, az selejt, azért nem érdemes neked egy lépést sem tenned... Pasiba is, nőbe is selejt és egy normálisabb emberke simán azonnal kiszórja őket..
2012. dec. 27. 09:51
9/13 A kérdező kommentje:
Rámászás alatt nem feltétlen szexet értek, csak pl. csókot.
Ez meg sztem kb a 90%-nál így van, hogy első-második randin megtörténik. Nincs is ezzel baj szerintem, csak bennem meg van emiatt egy szorongás mindig a 2-3. randi előtt.
Nagy valószínűséggel első és második randin már engedni fogja, ha jól érzi magát veled. Nekem eddig 3 barátnőm volt és mindegyik engedte első-második randin/talin. Ebből igaz, hogy kettőt megbántam, de a harmadikkal mai napig együtt vagyok másfél éve:) A kor is számít olyan 13-14 évesek már engedik és úgy gondolom a 20 felettiek már tapasztaltabbak és nem mennek bele egyből.. persze vannak kivételek:D
2012. dec. 27. 09:54
Kapcsolódó kérdések: