Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A legjobb barátnök mindent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátnök mindent elmondanak egymásnak? Még azt is h már lefeküdt valakivel? Ez miért van?

Figyelt kérdés
Miért mondanak el egymásnak mindent? Még azzal kapcsolatban is,

2012. dec. 26. 22:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem, nem mondanak el.

A szexszel kapcsolatban meg főleg nem. Én legalábbis sosem osztok meg ilyesmit, ez két emberre tartozik. Rám, meg arra, akivel együtt voltam.

2012. dec. 26. 22:52
 2/7 anonim ***** válasza:
mert megbíznak egymásban egyszerű! és tanulj meg írni
2012. dec. 26. 22:55
 3/7 anonim ***** válasza:
A kérdésben már benne van a válasz: Azért, mert a legjobb barátnőm. :)
2012. dec. 26. 22:55
 4/7 anonim ***** válasza:
A legjobb barátnőmnek elmondom, ha szexeltem valakivel, de nem avatom be minden részletbe. Max annyi h "jajj olyan aranyos volt, h pezsgőt vett és/vagy megmasszírozott"
2012. dec. 26. 22:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Elmondjuk egymàsnak persze. Ès azért mert tudom hogy mi fog történni. Együtt megyünk mindenhová mindent tudunk egymásról.
2012. dec. 26. 23:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Még azt is elmondom, ha valami nincs rendben a havi ciklusommal, pontosan azért, mert a legjobb barátnőm, és tudom, hogy benne feltétlenül megbízhatok, és mert történnek olyan dolgok, amiket ki kell beszélnem, hogy feldolgozhassam, meg kell beszélnünk, hogy átláthassuk, tanácsot adunk egymásnak, és a többi. De ehhez kell is egy olyan barátnő, akinek bármit el lehet mondani, mert nem él vissza vele.
2012. dec. 27. 02:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Mert a legjobb barátnőm a bizalmasom. Mert sosem mondott el senkinek semmi olyat, amit csak neki mondtam el. Mert mindig mellettem van, megért és segít, ha tud. Vagy csak ott van mellettem, és érezteti, hogy bármit elmondhatok neki.

Hát én ezért beszélek meg szinte mindent a legjobb barátnőmmel. :)

Egyébként tapasztalataim szerint a fiúk is megbeszélik az ilyesmiket egymás között és ez nem csak az én agyam szüleménye, egyik fiú haverom is megerősített ebben. :D

2012. dec. 27. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!