Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit akar? (bővebbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit akar? (bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Sziasztok. A tanácsotokat kérném, szóval kezdem az elején kb 1,5 hónapja ismertem meg egy srácot a buliban(igazából a haverjait már előtte ismertem..)mindenki csajozott kivéve ő, ezért gondoltam oda megyek hozzá megkérdezem miújság stb. 2 héttel utána megint találkoztunk, beszélgettünk, kezdi h sajnálja de nem tud táncolni…aztán a végén mégis táncolt velem, buli végén meg kezdi, hogy hadd aludjon nálam(mert 5-10kmre lakik tőlem)…persze én nem egyeztem bele, na mind1 szóval elköszöntünk. Kb 1,5hete megint ugyanabba a buliban voltunk, szokás szerint picit beszélgettünk, tánc téren odamentem hozzá, meg h táncoljon..erre h beszélni akar velem. Mondom akkor most beszéljünk…kimentünk és úgy kezdte az egészet ,h sajnálja meg nem akar megbántani; de nagyon aranyos és hogy sok a közös témánk…de tudja hogy ezek után *******-nak fogom hívni:Sszóval konkrét választ nem adott h most mi is van…meg közbe kezdi h szivem,cicám:S…ott ültünk, igazán nem tudtam mit mondani neki; meg megjelentek ismerőseik és beszélgettek velünk…és utána meg vissza mentünk a társaságunkhoz. Szerintetek most mi van? Félek, h tényleg nem jövök be neki…vagy legalábbis semmit se akar …vagy csak ő maga se tudja mit akar?

lány/19

2009. aug. 24. 19:06
 1/4 A kérdező kommentje:
azt kifelejtettem, h aznap este a haverjai mondták mikor beszélgettünk, h ti szerelmesek...most ezt csak szekálódásból mondhatták?...
2009. aug. 24. 19:19
 2/4 anonim ***** válasza:
igen szórakozásból.
2009. aug. 24. 19:20
 3/4 anonim ***** válasza:

A haveri beszólás szerintem is csak szekálás.

Az meg hogy mit akar...hmmm, amiket leírtál, abból annyit veszek le, hogy "ha ló nincs, szamár is jó". Vagy töketlen;)

2009. aug. 24. 20:11
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem a pali csak arra hajtott. 5-10km simán lesétálható, ha arról van szó. Volt olyan, egy buli után 30 km et sétáltunk, ha lekéstük a buszt/vonatot. Óvatosan a fiúval.
2009. aug. 26. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!