Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt nagyon észre lehet venni, ha valaki először csókolózik?
Figyelt kérdés
Tehát, mondjuk nem izgul, csak, hogy valamit nem jól csinál? Vagy ilyen nincs? Ahány ház, annyi szokás elv itt is megvan? :) Vagy azért rá lehet jönni?2012. dec. 25. 22:34
1/4 anonim válasza:
csókolóztam már olyannal, aki nem elsőre csinálta és mégis szar volt
2/4 anonim válasza:
de hiszen nem lehet rosszul csókolni!!(?)
vagy ezt eddig azért nem vettem észre, mert én csináltam szarul?
a fene...
3/4 anonim válasza:
Igen,észre.
Mért akarod eltitkolni?
4/4 A kérdező kommentje:
nem akarom eltitkolni, ezt miből vontad le? csupán annyit kérdeztem, hogy azt észre lehet e venni valakin, nem pont magamra céloztam ;)
2012. dec. 27. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!