Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor szokás megkérdezni h "járunk"?
Figyelt kérdés
Hányadik randin? Jobb személyesen mint pl. msn-en vagy mobilon ugye?2009. aug. 24. 16:25
1/13 anonim válasza:
Mi igazából nem is mondtuk ki:) Szerintem ez egy hülyeség!
Nem feltétlenül kell kimondani! első randin megcsókolt, a 2. randin már kézenfogva mentünk stb.! Ebből már tudtuk, hogy járunk:)
2/13 anonim válasza:
jaaaj:D ez olyan aranyos:D kisebb koromban a fiú már az első randin megkérdezte, most így utólag viccesnek tűnik:D mi a párommal nem is mondtuk ki:D
3/13 anonim válasza:
mi se mondtuk ki, ez inkább fiatalabb korban szokás. elég gyerekes, meg aztán egy komolyabb kapcsolat nem egyenlő a járással. 17/L
4/13 anonim válasza:
Nálunk úgy volt,h megkérdezte h akk most a barátnője vagyok?:) de mi régebb óta ismertük egymást,szóval ebben nem tudok segíteni,mert olyan igazi randink sem volt,mert haverok voltunk előtte...én 14\L ő 16\F
5/13 anonim válasza:
Ez tényleg ennyire gyerekes?:O
Akkor nagy gondban leszek ha majd össze akarok jönni egy csajjal. :S
6/13 anonim válasza:
igen, 7. osztájig kérdeztük, hogy "jáunk?" aztán már nem, de ha még akkörül vagy, akkor az 1. randi végén de csak ha jól sikerült
7/13 anonim válasza:
kortól függ de én már nem kérdezem meg
15/f
~RSK~
8/13 anonim válasza:
SEMMIKOR! Csók, és már vágod, hogy mi a helyzet.
9/13 anonim válasza:
Nálunk sok barom kérdezgeti, de annyira gyerekes. El kell hívni a csajt valahova, ha van újabb randi akkor talán, ha csók is van akkor tuti, hogy jártok :P
10/13 anonim válasza:
Kettőből két kapcsolatnál nekem nem volt ilyesmire szükség. Csak jött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!