Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a legnagyobb problémám a lányokkal való ismerkedés kapcsán, hogy szinte igazából semmiről sem tudok velük beszélni:S egy 16 éves srác. (akinek még barátnője sem volt) Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 16:19
11/15 anonim válasza:
Nem, ezek tényleg nem jönnek be. Ha igazán szeretnél megismerkedni egy lánnyal akkor ne ilyeneket mondj neki. Ezek akkor jók ha haverokkal mentek az utcán és elsétál mellettetek 2 bombázó. Akkor oda lehet vágni egy ilyen frappáns beszólást. A lényeg hogy légy önnmagad.
12/15 anonim válasza:
Egyébként vannak lányok, akik nagyon szeretik a focit. De hogyha megismerkedsz egy lánnyal, akivel egy hullámhosszon vagytok, akkor szinte minden gondolatotokat meg fogjátok osztani egymással. Egy időben én is nagyon hallgatag voltam. Amikor elmondtam ezt valakinek, akkor ő azt tanácsolta, hogy ami eszembe jut, azt mondjam ki. Természetesen egy szűrő nem árt, de hajrá!
13/15 anonim válasza:
Hát a normális, értelmes lányoknak nem jönnek be ezek a szövegek.Gagyik, meg kicsit szánik is.Egyébként szerintem a fociról sok lánnyal lehet beszélgetni, ha meg nem szereti, akkor jöhet a többi.Zene, könyv, cicát vagy kutyát kedvelsz kérdés :D stb.És előttem szólónak igaza volt beszéltesd a lányt.Kérdezd a véleményét stb.Ja és az időjárás sem rossz.
14/15 anonim válasza:
beszélj a fü nővéséről xP amugy meg bokolj neki sokat azt csipik. És ha meg nem megy a csajozás nem kel erőltetni már nem emléáxem meniy idősnek is irtad magad de biztos van még időd :D
15/15 General válasza:
Én is azt javaslom, hogy először csak haverkodj a csajokkal, és akkor nincs tétje így nincs izgulás sem. Néha a barátnőm kérdezi honnan tudom, hogy ő pont ezt érzi stb... Hát onnan, hogy én is sokat voltam köztük. Csak arra vigyázz, hogy azért fiúk között is legyél, mert abból lesznek a töketlenek. Csak lazán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!