Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdeményezzek-e most én?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel a nyáron sokat találkoztunk beszélgettünk (ő kezdeményezett), de egy kicsit összezördültünk (szerintem mindketten hibásak vagyunk), azóta már nem nagyon beszélünk. Köszön meg mosolyog ha találkozunk. Kezdeményezzek én? Ha igen akkor hogyan?2012. dec. 25. 18:23
1/5 anonim válasza:
Igen!
Nincs vesztenivalod!
Irj neki, vagy ha talalkoztok menj oda hozza, csak altalanossagban kerdezd hogy van, mi ujsag stb aztan majd megy magatol
2/5 anonim válasza:
Én nemrég kezdeményeztem egy srácnál. Neked egyszerűbb az eseted, mert a fiú már kezdeményezett korábban.
Egyszerűen csak dobd be, hogy megennél egy pizzát vagy ilyesmi. Elmennél sétálni és várd, hogy kap-e rá. Ha csak néz mint borjú az újkapura, akkor kérdezd meg, hogy elkísérne-e.
3/5 anonim válasza:
Abszolút tedd meg az első lépést! Csodában lesz részed! :)
4/5 anonim válasza:
egyetértek az előtem szólókkal sőt egy pasi beindul ha egy lány kedvezményez felé és növeli az egóját is ;)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én kezdeményeztem a többi majd kiderül. :)
2012. dec. 27. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!