Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 13-évesen az elsör randimon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13-évesen az elsör randimon miröl beszélgesek a csajal?

Figyelt kérdés

Nah szóval elis kezdem a történetem !

13-éves vagyok kitünö tanuló és gyurok is amikor tudok .

Van egy csaj pár km-el aréb lakik aki tetszik!

A legjobb barátnöje szerint ez az érzés kölcsönös neki!

Nem tudom mivel eddig nem izgatott a randizás !

Hogy hivjam meg miröl beszélgesek vele ?

Tudtok adni bvok okakat remélem jol irtam le .

És egyébb randi tanácsokat tippeket?

Bocsi a helyesírási hibákért de gyorsan irtam !

Ui:Ne mondjátok ,hogy ne foglalkozak még ilyenekel és tanuljak mivel kitünö vagyok és nem tudok magamal mit kezdeni!:D

2012. dec. 25. 08:17
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Mármegint egy értelmetlen válasz! Kivéve a rántothusos válaszolot! Hát te király vagy ha érted mire gondolok .

És bvok-ok?:D

2012. dec. 25. 21:57
 12/20 anonim ***** válasza:

Ne cseszegessétek szegénykét!

kérdezz személyes dolgokat!mI akedvenc kajája,állata,szereti-e a kutyákat/macskákat,van-e tesója,fiú vagy lány ilyesmi.

2012. dec. 26. 22:34
 13/20 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolonak köszönöm rendes vagy igen ilyenekre énis gondoltam !:D
2012. dec. 29. 14:48
 14/20 jin ***** válasza:

Mi az a "bvok" ?

Amennyiben a "bók"-ra gondolsz az vagy jon vagy nem ,de ha mondjuk megadsz nehány adatot(szemszin,hajszín ,ilyesmik)akkor irok párat mellyet az adott szituációban alkalmazhatsz:)

Pl:kékszemű ,ültok egymással szemben közelebb hajolsz es melyen a szemébe nézel (ezt mondod) : a szemeid olyanok mint a tenger ha delfin lennék örökké a szemeidben úsznék.../ha ezentúl félnezek az égre te fogsz eszembe jutni,mert csodálatos kéksége a szemednek az égen is jelen van ...

Ez minden szemeszinre jo :a szemeid olyan gyönyörűek ,hogy elveszem a tekintetedben.

No mi van meg ?! Eh...írnom kellene egy könyvet :D

2012. dec. 31. 10:03
 15/20 jin ***** válasza:

Ja es ezt a "bvok"-ot hanyagold:

[link]

XD

2012. dec. 31. 10:04
 16/20 A kérdező kommentje:

Jól van nah csak 10perceket gépezhetek és elírom mindig .

Egyébként igen olyanra gondoltam haja barna meg szeme színe is. :D

2012. dec. 31. 10:32
 17/20 A kérdező kommentje:

Most remélem az utóbbi válaszomban nem találtatok hibát de mindig sietek !

Az utolsó válasz adótól kérdezem segítenél mert látom benne vagy a témában !:D

2012. dec. 31. 10:37
 18/20 anonim ***** válasza:

Na, segítek én is, ahogy tudok. Én lány vagyok, 16 éves.

Szerintem első randin még ne vidd túlzásba a bókolást, esetleg amikor találkoztok, mondd neki, hogy gyönyörű vagy, de nem kell folyton ilyen betanult szövegeket elmormolnod, mint amit Jin írt. Bocs Jin! :D

Aztán, a beszélgetésről annyit, hogy beszéltesd, kérdezz sokat, milyen volt a napod, hogy telt a téli szünet, milyen zenét szeret, hogy képzeli el a jövőjét stb. Próbáld mindig szóval tartani, ne hagyd, hogy beálljon a kínos csend. És legyél vicces, ezen nem azt értem, hogy mesélj vicceket, inkább vicces sztorikat.

Hát, ennyi. Sok sikert, és remélem a randizáson és maximum a csókon kívül tovább nem akartok még jó ideig menni... :D

16/L

2012. dec. 31. 10:40
 19/20 A kérdező kommentje:
16-éves lány köszi mindent írtam privátban remélem segítesz még :D
2012. dec. 31. 10:46
 20/20 A kérdező kommentje:
még jöhet válasz esetleg privátban észrevételek tanácsok és a többi !:)
2012. dec. 31. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!