Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mennyire tartják számon, hogy milyen ruha van a nekik tetsző nőn?
Nemrég (kb. 1 hete) kezdtem el randizgatni, flörtölni egy kollégámmal. Mivel szinte minden nap találkozunk, egyre nagyobb nehézséget okoz a másnapi öltözékem kiválasztása, mert legszívesebben soha nem venném fel kétszer ugyanazt a ruhát, dehát ugye ez egy idő után kivitelezhetetlen. Csinos is legyek, meg változatos...
Szerintetek feltűnik egy férfinak, ha a neki tetsző nőn ugyanaz a ruha van mondjuk egy héten belül kétszer? Egyáltalán számít nektek az ilyesmi?
Nos egyszerűbb a dolog mint gondolnád.
Ronda nő (kevés pia) : Sok ruha = jó ; Kevés ruha = rossz
Jó nő : Kevés ruha = jó ; Sok ruha = rossz
Én észre veszem a kollégámon ha 2x ugyanaz a gatya van rajta vagy pulcsi egymást követő napon. AZ egyik nőn 3 napig teljesen ugyanaz a szerkó volt, szerintem még a fehérneműje is ugyanaz volt, már amennyire átláttam a farmerján. Ez kicsit fura volt, nem is ültem mellé az étkezőben. Az én irodámban csak 2 nő van, mivel őket nézem napi 8 órában, így nagyon sok mindent megtudok rajtuk figyelni, igazából csak az ügyvezető igazgatót szoktam tüzetesebben átnézni, de ő nagyon rendben van öltözködés szempontból. A maradék egy nő meg, eléggé alja, egy otthonkában szoktam szúrni, amit még nem láttam, hogy haza vitt volna egy mosásra. A kérdésedre válaszolva, csak akkor zavar ez a dolog, ha nem ok nélkül nézem az illető öltözködését.
22/F
Kell. :))
Egyébként nem úgy értettem a kétszer ugyanazt a ruhát, hogy nem mosom ki, mert mindent kimosok egy használat után. De gyakran mosok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!