Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért van az, hogy sokkal vonzóbbnak láttok egy 13-14 éves gizda emós valamit, mint egy "kigyúrtabb", sportosabb 16-17 évest?
Egyetértek a kérdezővel,sajnos én is ezt tapasztalom. Már megfordult a fejemben hogy EMO-s legyek. (bár nem vagyok egy vékony,én is aktívan sportolok. Sportos EMO-st én még nem láttam.) Én sem értem mi van a nőkkel.
:-(
F17
Istenem de szánalmasak vagytok :)
Én sem vagyok emo, sőt nagyon nem bírom őket, de ahelyett ,hogy itt nyavajognátok, mint egy lány, ahelyett ki lehetne menni az utcára szerezni csajt ,és egyből nem fájna, hogy a sok 14 éves kis tinipic*a az ilyen nyomikra bukik.
Könnyebb hárítani persze, de érdekes mód én nem vagyok emo meg semmi ilyen izéé és még is van barátnőm. Hmm hogy csinálhattam ? Pedig nem vagyok egy kigyúrt gyökér sem feszülős armani pulcsiban és homárgatyában.
Éééés most megadom a választ NEKED "kedves" kérdező.
Túúúúl felszínes vagy. Hiába lehet neked jobb tested mint egy emo-nak vagy egy vékonyabb fiúnak ,de attól még seggf*j maradsz. És a belső a normálisabb lányoknak legalább annyira fontos mint a külső. Sőt... És hát te valószínűleg emberileg nem adsz sokat :)
A másik meg az ,hogy akik az emokra buknak azok ilyen divatcicák... most te olyat szeretnél? Ha nem ,akkor miért fáj neked ? Úgy sem illenétek össze. És ne azért legyél valaki ,mert mások annak akarnak látni, hanem mert TE akarsz az a valaki lenni.
A válasz megírásának időpontja: 2009-08-24 16:37
Szevasz. Hát ez így van. Az a nemnormális, ha valaki nem dohányzik, nem iszik, és egészségesen étkezik. Ide fejlődött ez a szaros világ. Amikor megyek az utcán és jönnek velem szembe a fiatalok és 5 ből 5 nek cigi van a kezében. Nem értem, egyszerűen nem. Nem tudják, hogy mennyit tapsolnak el arra a szarra, amire semmi szüksége nem lenne a szervezetüknek. Annak viszont örülök, hogy egyre többen járnak terembe. Annak meg nem hogy ezek 80 százaléka gyökér. Sajnos.
15 éves fa**ra vágyó ribanc
ha van oan aki emo fiú és jól megtudna ba**ni az írjon ide !
Bella
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!