Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért van az, hogy sokkal vonzóbbnak láttok egy 13-14 éves gizda emós valamit, mint egy "kigyúrtabb", sportosabb 16-17 évest?
bocs, hogy ezt mondom, de te vagy a hülye:D
ez max a 12-3 éveseknél van igy.
nekem te tuti jobban bejönnél...
15/L
Egyet mondok : a belső :)
Ami ahogy látom neked nincs meg :
irigy vagy
felszínes vagy
És amúgy is közöd nincs kinek mi jön be.
"Egyet mondok : a belső :)
Ami ahogy látom neked nincs meg :
irigy vagy
felszínes vagy
És amúgy is közöd nincs kinek mi jön be."
Jaaaaaaaaaj, öcsém, te is azzal a szöveggel oltasz itt minket h "köcs ööög, te nem tudod mit érzek"! Dehogynem tudom, azt érzed hogy semmi mással nem tudsz kitűnni, csak hogy majmolsz egy ezerszer lejáratott, unintelligens, nőies, b.zis divatot....
Azt meg én kérem ki magamnak h a testépítők nem foglalkoznak mással csaka gyúrással, kedves előző. Én is gyúrok, és? Fogadok te még életedben nem voltál egy edzőteremben sem. Pár órát vesz el egy hétből. Ennyi. Vagy az a ciki ha vki egészségesen eszik, nem cigizik, nem iszik? Ide jutottunk már? pff....És azért mert rendszeresen lejársz edzőterembe még nem leszel Ronnie Coleman öcsém. Tudod, akiket az átlagember "kgiyúrtnak" tart az nem kigyúrt ám; az csak átlagos testalkatú. Annak kéne az átlagnak lennie. A sok fejldősében visszamaradot 40 kilós pö csös meg kitalálja az olyan hülyeségeket h "tömegnövelllllőtől olyan csak" és hasonlók.....de hogy egyik is megfogna csak egy súlyt is na azt már nem, könyebb másokat fikázni meg szétinni az agyukat minden héten vmi diszkóban...
Nagy a tudatlanság egyesek fejében...
Nem vagyok emo meg semmi ilyen búza divatot nem követek :D
Csak szerintem mindenkinek joga van eldönteni,hogy kit szeret ;) Nehogy már az fájjon nektek ,hogy valaki nem kigyúrt és boldogabb mégis mint ti.
17:06 <<< egyetértek (Y)
bár...14/L vagyok..és emo..igen,emo !
a szerelmem pedig egy átlagos srác..bár...az emo pasik vhogy mindig is vonzottak :D
de most tényleg...nem tök mindegy,hogy ki milyen embert szeret?-.-
és ez az általánosítás K*RVÁRA SZÁNALMAS ! ^^
ennyi.(H)
ekkora baromságot:O
én nem ismerek senki olyat aki az emósokra bukik
enyhén buzeránsok(bocs ha vkit megbánottam)de ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!