Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Miért van az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért van az, hogy sokkal vonzóbbnak láttok egy 13-14 éves gizda emós valamit, mint egy "kigyúrtabb", sportosabb 16-17 évest?

Figyelt kérdés
Vagy egyszerűen én vagyok hülye?
2009. aug. 24. 11:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

bocs, hogy ezt mondom, de te vagy a hülye:D

ez max a 12-3 éveseknél van igy.

nekem te tuti jobban bejönnél...

15/L

2009. aug. 24. 12:31
 12/25 anonim ***** válasza:
34%

Egyet mondok : a belső :)

Ami ahogy látom neked nincs meg :

irigy vagy

felszínes vagy

És amúgy is közöd nincs kinek mi jön be.

2009. aug. 24. 13:32
 13/25 anonim ***** válasza:
91%
lehet azért, mert az izmos, gyúrós pasik mással sem törődnek, csak a kondizással? :P Am nekem speciel sosem tetszettek a kis emós fiúcskák, bár lehet azért, mert amikor én voltam 12-13 éves, akkor még nem voltak emósok. DE az izmosakat sem szeretem. Eddig szinte minden barátom vékony volt, de nem girnyó, csak pont annyira vékony, ami még szexi :)
2009. aug. 24. 13:50
 14/25 anonim ***** válasza:
47%

"Egyet mondok : a belső :)

Ami ahogy látom neked nincs meg :

irigy vagy

felszínes vagy

És amúgy is közöd nincs kinek mi jön be."

Jaaaaaaaaaj, öcsém, te is azzal a szöveggel oltasz itt minket h "köcs ööög, te nem tudod mit érzek"! Dehogynem tudom, azt érzed hogy semmi mással nem tudsz kitűnni, csak hogy majmolsz egy ezerszer lejáratott, unintelligens, nőies, b.zis divatot....

Azt meg én kérem ki magamnak h a testépítők nem foglalkoznak mással csaka gyúrással, kedves előző. Én is gyúrok, és? Fogadok te még életedben nem voltál egy edzőteremben sem. Pár órát vesz el egy hétből. Ennyi. Vagy az a ciki ha vki egészségesen eszik, nem cigizik, nem iszik? Ide jutottunk már? pff....És azért mert rendszeresen lejársz edzőterembe még nem leszel Ronnie Coleman öcsém. Tudod, akiket az átlagember "kgiyúrtnak" tart az nem kigyúrt ám; az csak átlagos testalkatú. Annak kéne az átlagnak lennie. A sok fejldősében visszamaradot 40 kilós pö csös meg kitalálja az olyan hülyeségeket h "tömegnövelllllőtől olyan csak" és hasonlók.....de hogy egyik is megfogna csak egy súlyt is na azt már nem, könyebb másokat fikázni meg szétinni az agyukat minden héten vmi diszkóban...

Nagy a tudatlanság egyesek fejében...

2009. aug. 24. 16:37
 15/25 anonim ***** válasza:
93%

Nem vagyok emo meg semmi ilyen búza divatot nem követek :D

Csak szerintem mindenkinek joga van eldönteni,hogy kit szeret ;) Nehogy már az fájjon nektek ,hogy valaki nem kigyúrt és boldogabb mégis mint ti.

2009. aug. 24. 17:06
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is gyúrok, engem ez az egy ami igazán kikapcsol, ilyenkor a telefonomat sem viszem be magammal. Fitt vagyok, meg tudom fogni tele ásványvízzel a Tescos nagy zöld táskát, minden embernek normálisan kéne kinéznie. a magyar embereknek a 80%-a túlsúlyos, ebből 20% krónikusan beteg. Nem akarok ezek közé tartozni.
2009. aug. 24. 19:26
 17/25 anonim ***** válasza:
Nem minden csajnak jönnek be az emosok, pl. nekem sem.Általában a 13-14 éveseknem jönnek be mert most éppen ez a divat.Szerintem nem azon múlik hogy valaki emos vagy nem.
2009. aug. 24. 20:14
 18/25 anonim ***** válasza:
91%

17:06 <<< egyetértek (Y)

bár...14/L vagyok..és emo..igen,emo !

a szerelmem pedig egy átlagos srác..bár...az emo pasik vhogy mindig is vonzottak :D

de most tényleg...nem tök mindegy,hogy ki milyen embert szeret?-.-

és ez az általánosítás K*RVÁRA SZÁNALMAS ! ^^

ennyi.(H)

2009. aug. 24. 21:16
 19/25 anonim ***** válasza:

ekkora baromságot:O

én nem ismerek senki olyat aki az emósokra bukik

enyhén buzeránsok(bocs ha vkit megbánottam)de ez az igazság.

2009. aug. 24. 23:02
 20/25 anonim ***** válasza:
Ugyanazért, amiért 10 éve meg a nyálas Backstreet boys és klónjai voltak lucskos bugyik okai:a kib.szott divat miatt.
2009. aug. 25. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!