Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A barátom kitette a facebookra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom kitette a facebookra, hogy kapcsolatban. Én nem. Szerintetek ez rosszul esik neki?

Figyelt kérdés
2012. dec. 23. 23:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nehogymán' letudd annyival, hogy bejelölöd, hogy kapcsolatban vagy vele! Legalább egy üzenetben írd le neki, hogy mennyire jól esett, hogy ő bejelölt, mondd el neki az érzéseidet. Könyörgöm emberek, mi lesz így a világgal, ha már ilyen apró f@szságokon múlnak dolgok???
2012. dec. 24. 01:20
 12/14 anonim válasza:
Már bocsi de ezt minek kèrdezed meg? Nem lett volna egyszerűbb kb 3kattal megváltoztatni az állapotot? Am meg szerintem nem esik neki jól.
2012. dec. 24. 21:29
 13/14 anonim válasza:
úristeen .. gyökerek -.- most tényleg muszáj ilyen kérdéseket fel tenni? ez kb. olyan mintha azt kérdeznéd hogy "a barátommal eljegyeztük egymást,és én nem írtam ki fb-ra hogy eljegyezve..akkor ez most olyan mint ha én nem húztam volna gyűrűt az ujjára?" ... hova fajulunk te úristeen ... najó..nincs is mást mit hozzáfűznöm,szerintem áttérek egy másik kérdésre..micsoda dilemmák emberek :D
2012. dec. 25. 03:31
 14/14 anonim ***** válasza:
lehet nem is veled van kapcsolatban :D
2012. dec. 26. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!