Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mi lenn aza szöveg amivel normális kinézetű srác elkérheti a kontatktotokat: msn skype gmail utcán, plazaban buszmegállóban stb igaz élő helyzetben akarna veletek valaki ismerkedni, erre gondoltam. Milyen szöveg jön be nektek?
Kedves kérdező!
Attól még hogy háborogsz nem lesz jobb. Keress értelmesebb helyeken ahol neked megfelelő emberek vannak.
Én már ismerkedtem kiállításokon, múzeumban, vagy olyan helyen ahol szerek lenni; uszoda, edzőterem (ahova rendszeresen járok és itt ismertem meg a párom)
De amúgy vannak rendezvények is ahol jól lehet ismerkedni a saját érdeklődési körödben.
Ilyen helyeken általában le lehet szólítani emberek és elbeszélgetni eleinte az adott (látott, hallott) témáról. És nem kell olyan helyen mint az utca, kávézó, buli ahol bárki megfordulhat...
Negyedik, hatodik, tizenegyedik vagyok. Najó, legyen az okos enged, és leírom, én hogy gondolkodom.
Te nagyképűségnek fogod tartani, ha ilyet írok, de én egy ritka értelmes ember vagyok, aki rengeteg mindenről tud beszélgetni. Ez azért a lányoknak általában bejön. (Ja, fiú vagyok egyébként:D) Na most ezt az utcán nem nagyon tudom megmutatni. Ezért van az, hogy én pl könyvesboltban, kávézókban próbálkozom lányokat leszólítani. Ott ebből rögtön tudok mutatni valamit. És rögtön megvan a közös téma is. Könyvesboltban ismerkedtem meg pl a világ leggyönyörűbb lányával. Mármint ez szubjektív, de én olyan szép lányt szemtől szembe még nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!