Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglett (bizonytalanabb típusú) férfiak?
Észre szoktátok venni, hogyha egy nő zavartan beszél veletek? Úgy értem, hogy zavarba jön előttetek, amikor beszéltek.
Mit gondoltok róla? Mit gondoltok,hogyha:
1. tetszik nektek a nő
2. vagy ha nem tetszik a nő
(ez most elég gyagyi kérdés, de mostában 4 beszélgetésből 3x alig tudom elhadarni amit akarok :D)
Intelligens az egész biztos! Különben is ő tehet róla, hogy ez lett velem. Nekem eleinte nem is jött be, de addig-addig körözött körülöttem mint egy sas, hogy észrevettem.
Most nem tudom néha, hogy meneküljek vagy ne. Egyre kínosabban érzem magam... :))) úgy értem ha beszélnem kell vele. A szemébe tudok nézni, hogyha néz engem, akár hosszú ideig is, beszéd nélkül, de beszélni... no az egy kemény dió.
Mármint a zavartság? Persze, hogy más pasiknál is előfordult. De úgy értem, hogy az ő hibája, hogy ő kezdett engem bámulni, nézni, szemezni. Eleinte kerültem a tekintetét, aztán már én is ezt csináltam. És egyre jobban megtetszett, most meg már oda vagyok érte.
Eleinte simán váltottunk pár szót, de most már beszélni is alig tudok vele. Mennyivel könnyebb akár 10-15 mp-ig is 2-3-4 méterről szótlanul a egymás szemébe nézni!
Szóval így értem, hogy ő a hibás (persze csak idézőjelbe). Nem én hívtam fel magamra a figyelmet, hanem ő szúrt ki engem.
Ezt még amúgy senkinek nem mondtam így ki, pedig már hetek óta húzódik. Már muszáj volt leírnom. :)))
De még mindig nem vagyok egész biztos benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!