Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Out-fit első randin: szolidan vagy ízlésesen kihívóan?
kedves Ezio, nem ízléstelen ruhákra és viselkedésre gondoltam. :) persze tudom, hogy vannak olyan lányok, akik beleillenek az általad említett kategóriába. biztosan akad rájuk kereslet...
2: tehát semmi feltűnőség, csakis egyszerűség. :) esetleg valami tippek?
Szolidan. Csinosabban, mintha csak bevásárolni indulnál egy szombat délelőttön, de azért szolidan. Én legalábbis nem szeretem, ha a lány túl kihívó öltözékben jelenik meg az első randin.
22/F
4: semmi csicsa, csak egy-két csinosabb darab? azt hiszem ez teljesen megoldható. :)
ketteske: :D tetszik a gondolatmeneted. ez a bazári majmos dolog nem fenyeget engem, nem szoktam olyan lenni. csak nehéz kiigazodni a férfiakon. és még mi vagyunk kiismerhetetlenek? :D tiszta hülye vagyok akkor, ha ráparázok itt nagyon a dolgokra. farmer-poló, azt' szia. :D
kérdező
farmer+poló-a világ legegyszerűbb előadása. Ha így is kellesz-akkor kellesz egy szál bugyigóban is neki:DD Tudod játék az megfiatalít:D
A piac meg egy remek hely:DD
2-eske voltam.
8+
Ha pedig húzza a száját, akkor egyértelmű, hogy csak egy kirakatbábúra van szüksége (bár ilyen még nem fordult elő:DD) azt a szerepet meg hagyd a gyengébb egyedekre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!