Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok azokról lányokró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok azokról lányokról akik kirakják a mellüket?

Figyelt kérdés
2012. dec. 22. 16:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ebből nem derül ki h ki a ribi vagy sem utolsó. Ha egy nőnek vannak szép formás mellei, tegyék csak ki valamilyen módon!

Jó látvány, és azért vannak, hogy a férfiak nézzék.

2012. dec. 22. 16:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Egy számomra normálisnak mondható csaj nem pakolja ki magát sehogy. Tegye ezt otthon velem, de ne mutogassa magát mindenkinek mint egy útszéli fizetős qrva.
2012. dec. 22. 16:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem vannak ízlésesen dekoltált felsők, azokkal nincs semmi probléma.

[link]

De ez például már nagyon gáz, teljesen összenyomorgatja a csaj mellét.

[link]

2012. dec. 22. 16:58
 14/14 anonim ***** válasza:
8%
#11 Én úgy mondanám: mindenki ribi, aki kirakja a mellét, de nem mindenki rakja ki a mellét, aki ribi ;)
2012. dec. 22. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!