Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy átlagos kinézetű pasi hazavinne titeket, mert mondjuk felajánlaná, hogy ne várjatok a buszra hideg időben, és megkérdezni, hogy szexeltek-e vele, belemennétek?
ma 23:28
Nem tagadom mindenem megvan.
még az 50 m re lévő boltba is kocsival megyek, mindek gyalogoljak.
majd kikacaglak ha látak a buszmegálóba :D
ma 23:38
nem vagyok bunkó, csak átlagos.
a többiek átlagon aluliak.
Amerikaiak már 16 éves kortól vezetnek.
Nem, nem feküdnék le vele.
Most nem csak azért, mert van párom, én speciel nem így működök, nekem kell a szerelem, szeretet ahhoz, hogy szexelni tudjak, anélkül nem megy, pláne még ismeretlen is.
23/L
"Nem tagadom mindenem megvan.
még az 50 m re lévő boltba is kocsival megyek, mindek gyalogoljak.
majd kikacaglak ha látak a buszmegálóba :D"
3 dolog van, kiscsávó.
1. Anyu-apu nem él örökké, és mivel magadtól egy életképtelen f-s vagy, nagy pofára esés lesz, ha nem lesz, aki autót vegyen neked :D
2. ha hiszed, ha nem, sok helyre gyalog/tömegközlekedve gyorsabban odaérsz. Szóval elég esélyes, hogy én kacagok majd rajtad egy villamosról, ahogy a dugóban vesztegelsz :D
3. Előbb vegyél egy helyesirási szótárt, tedd magadévá a tartalmát, és csak aztán próbálj meg másokat oltogatni, mert nagyon szánalmas ez igy ;)
Én egyáltalán nem mennék el vadidegennel kocsiban... ki tudja, kiféle-miféle? Lehet, hogy lerak majd az erdő szélén, megerőszakol, rosszabb esetben meg is öl... vagy nemibeteg. Egyébként sem fekszem össze minden jöttmenttel, aki megkér rá, én hosszú kapcsolato-párti vagyok, és nem vagyok bárcás k.rva.
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!