Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy átlagos kinézetű pasi hazavinne titeket, mert mondjuk felajánlaná, hogy ne várjatok a buszra hideg időben, és megkérdezni, hogy szexeltek-e vele, belemennétek?
ma 23:13
El kell ismernem, ezen jót nevettem :DD
De végül is érthető, hogy a csajok nem szálnak be akárki mellé.
Nem alszentsegbol irom,mert szeretem valtogatni a pasikat.
De egy vadidegennel akkor sem fekudnek le,lehet akarmilyen szimpatikus.
Es te beszallnal egy atlagos kulseju,vadidegen no kocsijaba,akirol semmit nem tudsz,es lefekudnel vele?
Nem felsz azoktol a veszelyektol,amik abbol adodhatnak,hogy semmit nem tudsz rola?
Es nem gyanus,hogy miert akar valaki egy vadidegent felszedni?
ma 23:16
hát az nagyon gáz pasija akinek még jogsija sincsen.
Nekem már 17 évesen megvolt a jogsim, 18 évesen kaptam autót ballagásra, aztán vettem egyet magamnak, mert meguntam a régit.
Ezzel már csajozni is lehet, feltettem a dobókockát, meg a rózsafűzért a visszapillantóra.
ma 23:18
Ha jó csaj simán.
De csak óvszerrel.
De lehet azért nem félek, mivel közalkalmazott vagyok, és ha gond van hamarabb tudnék cselekedni mint ő.
"Nekem már 17 évesen megvolt a jogsim, 18 évesen kaptam autót ballagásra"
Magyarul anyuci-apuci alád tett mindent. Erre vered magad? :D Mekkora egy sz-rrakás vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!