Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékot adnál egy olyan srácnak, akivel hónapok óta leveleztek és most találkozni fogtok?
Figyelt kérdés
Ő ad nekem ajándékot, de én is szeretnék. De nem tudom mit illik egy ilyen helyzetben, amikor még nincs köztünk semmi, de mégis vannak érzéseink?2012. dec. 21. 22:42
1/5 anonim válasza:
Hát csak valami apróságot ,mert lehet hogy az első az utolsó is lesz egyben !!!
2/5 anonim válasza:
Esetleg táblacsoki. Mi nem vittünk semmit első talira, elég volt, h láthatjuk, érinthetjük egymást.:)
3/5 anonim válasza:
valami olcsó plüss állatot.
a legjobb a kézre húzhatós bábfigura.
tuti fel fogja húzni és a bábon keresztül beszélni fog.
ha jól figyelsz a vicceskedés alatt észre fogod venni a szándékait.
pl puszit ad neked a báb,vagy megdugja vele a vállad,támad a báb,vagy alszik stb.
mindent elmond.
5-600 ft egy ilyen tegnap láttam a piacon karácsonyi vásárban.
és persze fordítva is működik,úgyhogy vettem párat,pár nőnek.
farkasost,kutyát,bárányt.
4/5 A kérdező kommentje:
Éppen ez az.. de a karácsony miatt hoz nekem ajándékot... a szülinapomra virágot küldetett. Jól esett nagyon... lehet hogy a csokin kívül kellene még valami...
2012. dec. 21. 22:47
5/5 A kérdező kommentje:
3/4
ez tök jó :D nagyon tetszik :)
2012. dec. 21. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!