Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Egy átlagos lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Egy átlagos lánynak lehet esélye találni egy megértő, kedves fiút?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy a lány nem olan szép, attól még találhat olyan fiút aki külsőre is jól néz ki és belsőre megértő? (Nem vagyok, kövér sem igénytelen csak egyszerűen átlagos arcom van.)
2012. dec. 21. 18:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Jaaj hát mire te eléred a végleges formád,addig még nagyon sokat fogsz változni:)

Ezen még kár gondolkozni ennyi idősen.

2012. dec. 25. 22:12
 12/13 anonim ***** válasza:

Persze hogy :D

Nem tom melyik kommentelö volt de tovább nem volt kedvem kommenteket olvasni mert szánalmas...

jol sminkelt?...

Igen pl nekem nem kell egy olyyan lány mert sok belöle a rühes rhibanc... és én nem vagyok egy ilyne minden lányt megkurogatok tipus és nem vogy egy paraszt sem. ENgem fizikailag lehetséges "megtalálni"

16/f

2012. dec. 25. 22:38
 13/13 isshosenkin ***** válasza:

Szóval, ha jól értem: te "nem olyan szép" lány létedre "Jó kinézetű és megértő " srácot szeretnél..

Nem elég neked a hozzád hasonló átlagos kinézetű ember (fiú)..

Ha magadból indulsz ki, akkor szerinted egy jó kinézetű fiú egy átlagos lányra vágyik?

Erre te is tudod a választ...

Amúgy egyetértek az előző kommentelővel, aki szerint sokat fogsz még változni...

Mivel nő vagy, az hogy átlagos a fejed, de a tested jó...bármilyen fiút megkaphatsz magadnak.De erre pár év múlva úgyis rájössz..ne parázz...

De ha nagyon jó nő leszel, azért próbálj meg te is "megértő" maradni...elárulom..nem fog menni:-)

2012. dec. 25. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!