Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Egy átlagos lánynak lehet esélye találni egy megértő, kedves fiút?
Jaaj hát mire te eléred a végleges formád,addig még nagyon sokat fogsz változni:)
Ezen még kár gondolkozni ennyi idősen.
Persze hogy :D
Nem tom melyik kommentelö volt de tovább nem volt kedvem kommenteket olvasni mert szánalmas...
jol sminkelt?...
Igen pl nekem nem kell egy olyyan lány mert sok belöle a rühes rhibanc... és én nem vagyok egy ilyne minden lányt megkurogatok tipus és nem vogy egy paraszt sem. ENgem fizikailag lehetséges "megtalálni"
16/f
Szóval, ha jól értem: te "nem olyan szép" lány létedre "Jó kinézetű és megértő " srácot szeretnél..
Nem elég neked a hozzád hasonló átlagos kinézetű ember (fiú)..
Ha magadból indulsz ki, akkor szerinted egy jó kinézetű fiú egy átlagos lányra vágyik?
Erre te is tudod a választ...
Amúgy egyetértek az előző kommentelővel, aki szerint sokat fogsz még változni...
Mivel nő vagy, az hogy átlagos a fejed, de a tested jó...bármilyen fiút megkaphatsz magadnak.De erre pár év múlva úgyis rájössz..ne parázz...
De ha nagyon jó nő leszel, azért próbálj meg te is "megértő" maradni...elárulom..nem fog menni:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!