Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baj, ha minden csajt utálok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha minden csajt utálok, mert elutasítottak?

Figyelt kérdés

Volt aki bunkón,volt aki kedvessen,lényeg anynira fáj az őrőkös csalódás,és szeretethiány,nah meg szexualitás,hogy kezdem utálni anőket azért,mert nem néznek pasinak,CSAK MERT NEM VAGYOK EGY FULL EXTRÁS MACSÓ.!!

lányok irjatok!

2012. dec. 21. 00:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Jogos. A nők agya nagy vonalakban egyre jár. Ha feltűnően sok utasított el, akkor statisztikailag a legtöbb féle nőnek szarba se néz alapon nem kellettél, nem voltál elég, kevés, hulladék, nulladék voltál számukra. Egyolyas valaki, akivel nem élnének együtt, még egy nyamvadt szexre se futottad velük. Jogos,hogy ezért nem rajongassz értük. A zömük izlését nem szolgálod, érdekeit nem elégíted ki, így átnéznek ratjad, nem vagy partner. Érthető. Vannak ilyen Meberek. Igazából kivetítheted a gyűlöleted a zöémre, mert látható,hogy a zömének nem voltál elég jó.
2012. dec. 24. 19:55
 12/16 anonim ***** válasza:
89%

Nekem ugyan nem baj, azt utálsz, akit akarsz.

Attól viszont neked nem lesz jobb. A fejeddel van a probléma. Én ismerek olyan srácot, aki csúnya mint a föld, de volt már olyan bomba barátnője, hogy csak pislogtam.:)

Nem, nem gazdag srácról van szó.:) Annyi a különbség, hogy az a srác jó fej, és nem köpött minden nőre, amiért mások elutasították. Viszont a helyesírásodat és a stílusodat nézve nálad még az a helyzet sem áll fenn, hogy a belsőd kompenzálná a külsődet...

2012. dec. 24. 20:02
 13/16 anonim ***** válasza:
89%
Nekünk ugyan nem baj, magadnak viszont igen. Elhiszem hogy nehéz ennyi csalódás után, de ha általánosítasz és mindegyiket utálod az életbe nem lessz barátnőd a te döntésed hogy megéri-e.
2012. dec. 24. 20:17
 14/16 anonim ***** válasza:
20.17, azért, ha elolvassa valaki a 19.55-ös írását, akkor megértheted, ha nincs túl jó véleménnyel a lányokról. Ha az ember úgy érzi, semmibe veszik, akkor könnyen érezhet így. Nagyon nehéz innen visszatérni.
2012. dec. 24. 21:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, én megértem ti nem értitek meg hogy lehet így is de ha "nem tér vissza" akkor mindíg elutasítás jut majd neki
2012. dec. 25. 11:12
 16/16 Emberek ***** válasza:

ennek van előnye, és hátránya is:

-előnye, hogy nem fog semmilyen problémád lenni egy lánnyal, és nem kell vele megbirkózni, hogy a te véleményed is érvényesüljön (Tisztelet a Kivételnek)

-hátránya, hogy nem lesz senkid, mikor hazaérsz, nem lesz olyan értelemben "lelki társad" és lehet itt még sorolni a hátrányát, DE Neked kell eldönteni melyiket akarod választani! ha döntésképtelen vagy akkor sajnállak

2012. dec. 25. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!