Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Neten egy csomó csaj rámmozdul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neten egy csomó csaj rámmozdult, mit tegyek, h ki tudjam választani a nekem tetszőeket és közbe ne bántsam meg a többit?

Figyelt kérdés
Nincs időm több 10 csajjal ismerkedni, 1-2 -vel szeretnék aki jófej, rendes, normális és emellett hamar eljön személyes talira is. Előbe elég félénk voltam eddig de elkezdtem neten ismerkedni és sok csaj írt rám, de nem tudom h szelektáljam őket.
2012. dec. 20. 18:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Seeemmi különös, válaszd ki természetesen a legeselgszebbet, és leggazdagabbat. Én ezt tenném ugyanis, és ezután meg a többinek mindnek sugárzóan mosolygósan megnyerő arccal mondanám,hogy legyünk baráÁÁÁAaátok! Hisz a barátság szép és jó!
2012. dec. 20. 19:34
 12/16 A kérdező kommentje:

na pont h nem így akarok választani.. a sorrendben a pénz az utolsó, sőt minél szegényebb annál jobb :D

a külső a 2. és a jófejség az 1. ;)

2012. dec. 20. 19:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Ó, ha csak a jó csajok mozdulnak rád, akkor nekem is meg kell addnod az e-mail-ed, viccet félre téve, szerintem azt válaszd ki, akivel a legkönnyebben találod meg a közös hangot és még tetszik is, ha nekem választanom kell több fiú közül, biztos, hogy rosszul választok, neked több sikert kívánok.
2012. dec. 20. 21:26
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Én is mellé szoktam fogni eléggé.. holott inkább a mellét szeretném fogni :D

2012. dec. 20. 22:36
 15/16 anonim ***** válasza:

Akkor válassz aszerint (is), hogy ki szereti, ha a mellét fogod!:)

36L

2012. dec. 21. 18:06
 16/16 A kérdező kommentje:
A legyünk barátok azért nem jó mert azt se akarok, nem is illik és nincs is rá időm..
2012. dec. 22. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!