Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, boldogabbak lennétek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, boldogabbak lennétek, ha a fiuk gyorsan kideritenék, hogy kellenek e nektek?

Figyelt kérdés
mert én pl sokat tököltem lányokon, hogy most kellek e nekik vagy nem, és persze nem kellettem nekik. Sokkal jobb lett volna, ha lényegretöröen és öszintén kideritem mi is a tényállás. Ha nem kellek egy nőnek, akkor az egy prosti.
2012. dec. 19. 23:43
 1/3 anonim ***** válasza:
:D de honnan tudod, hogy mi olyan hamar tudjuk, hogy kellesz-e nekünk? Lehet idő kell, mire megszeretjük a másikat...
2012. dec. 19. 23:44
 2/3 A kérdező kommentje:

tegyük fel, hogy jobb faxi nem leszek ahogy az idő telik. Mert sok lány általában csak akkor érdeklődik egy pasi után aki iránt korábban nem, mert a fickó megváltozott vagy a körülmények.

pl kigyurta magát

2012. dec. 19. 23:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Istenem, még egy, aki kezdi a "csak kigyurt jokepü csávó kell a lanyoknak" című dolgot.

Kedves Kérdező!

Nyilvánvalóan mindketten jobban jártok, ha őszintén kideríted, kellesz-e egy lánynak, DE csak bizonyos idő után. A 15-17 éves tinilányok nagy része persze csak külső alapján ítél (és ezt nem kell megvetni, életkori sajátosság, idővel kinövik), és akad néhány rosszabb nőegyed, aki szintén, de az idősebbekhez és az átlaghoz nem így kell állni.

Azt könnyű elsőre eldönteni, hogy a külsőd bejön-e, de mire megismerjük valamilyen szinten a másik bensőjét, igénybe vesz egy kis időt. Nem éveket, de azért 2-3 hónapot igen, ezután már azért sikerül eldönteni, hogy egész jelleme alapján kell-e az illető vagy sem. De ez idő alatt már elkezdheted felmérni a tényállást, a jelekből úgyis le tudod szűrni, érdeklődik-e irántad a nő.

Ha úgy érzed, mégsem vagy biztos ebben, akkor lényegretörően rákérdezhetsz. DE csak bizonyos idő után, mert az elején tényleg max. annyit fogsz megtudni, hogy a külsődről mit gondol... ezzel a nyílt rányomulással azonban sok lányt elijesztenél, akiknek később szimpatikus lenne a belsőd is.

Apropó: senki nem prosti azért, mert nem kellesz neki. Egy embernek nem kellhet mindenki...

2012. dec. 20. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!