Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kezdeményez, ha még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdeményez, ha még vissza se jelöl FB-n?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy lány, de nem jelöl vissza facebook-on.

Egy suliba járunk, de csak naponta látom egyszer. Sajnos nagyon félénk vagyok és amikor már meglenne a helyzet egyből leblokkolok. Tudnátok valami ötleteket adni, hogy hogyan szólítsam meg vagy éppen ha visszaigazol akkor mit írjak neki? én 17 éves vagyok, ő pedig 18 éve.

2012. dec. 19. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem neten kéne kezdeni. Ha nem beszéltél vele egy szót sem mi alapján várod hogy vissza jelöljön???
2012. dec. 19. 19:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Én mikor próbáltam ismerkedni használtam egy törvényt. Még pedig a 3 másodperces törvényt.

Ami arról szól, hogy ha meglátod a lányt aki tetszik neked s eddig még nem volt alkalmad megszólítani és itt az idő akkor 3 ( HÁROM ) másodpercen belül indulj el felé s ne gondolkodj. Mert a 3. másodperc után rábeszéled magad arra, hogy ( ne, nem tetszem neki, úgy is vissza utasít és stb. ) és végül ott vagy, hogy nem mész oda, nem szólítod meg és ugyan ott leszel ahol eddig. Sose feled barátom, hogy míg nem mondta, hogy nem tetszel neki vagy bármi olyan dolog amit nem szeretnél hallani, addig tetszel neki és szólítsd meg !!!

20/F

2012. dec. 19. 19:32
 3/4 anonim ***** válasza:
28%
"idő akkor 3 ( HÁROM ) másodpercen belül indulj el felé s ne gondolkodj" - Mekkorát fog röhögni rajtad ott a körülöttetek álló embertömeg, mikor el leszel küldve vagy durran a saller... Gondolkodás nélkül fejjel a falnak? Bad idea.
2012. dec. 19. 19:36
 4/4 anonim ***** válasza:
A 3 mp az a villára vonatkozik és a bacikra, nem csajra... amúgy meg, kétlem hogy fiatalabbal fog ismerkedni, ez gimiben még elég ciki
2012. dec. 19. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!