Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kitett a lakásból mert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitett a lakásból mert nem történt semmi? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
1 hete ismerek a srácot... találkoztunk már. Ma volt a 2 randi.. beültünk egy kávéra, utána felmentünk hozzá. Beszélgettünk, stb... és csókolóztunk, de leálltunk. Aztán én mondtam Neki, hogy nem szeretnék semmit,mert korainak tartom... pár perc elteltével mondja hogy neki dolga van... hát, akkor mondom én megyek.. kinyitotta az ajtót és eljöttem egy sziával... na most? Létezik ilyen? Nem taknyos srácról beszélünk, hanem felnőtt férfiról.
2012. dec. 19. 11:52
1 2
 11/18 gabriell88 ***** válasza:

nekem annó volt egy barátom, akivel neten ismerkedtünk meg, második randin,azt mondta, hogy van egy lakótársa aki tuti nem látott még ilyen szép csajt és bemutatna neki.No persze azonnal vágtam miről van szó, de belementem, egy leckének jó lesz gondoltam.Felmentünk a lakására, kijött a bizonyos illető egy sziával és be is ment a szobájába.Arckifejezéséből ítélve nem én voltam ott aznap az egyetlen lány akit látott.Mondom jó.Behívott a szobájába és kérte, hogy várjam meg ott, közben angolul beszélt a szobatársával, természetesen értettem mindent.

Lehet hangosak leszünk nem baj? van gumid, mert elhasználtam ma és hasonló dolgok. No mindegy is.Visszajött

Megkértem, hogy előbb üljünk le a konyhában és beszélgessünk, mert szeretném jobban megismerni.Így is történt.

Majd rögtön bele is kezdtem.Figyelj te milyen kapcsolatot akarsz? Mert nekem sem időm sem energiám nincs itt játszadozni.Én párkapcsolatot keresek és nem egy éjszakás kalandot.Persze már első perctől tudtam miért hívtál fel, hülye nem vagyok.Szóval amire gondoltál, hogy itt most megtörténik az nem fog.El kell, hogy keserítselek.A feje közben elkezdett minden színt játszani azt hozzá teszem.De nem kiabáltam vele. És aznap nem is történt semmi,beszélgettünk az élet nagy dolgairól, majd hazakísért.

Másnap egy jó barátom születésnapja volt,de a srác közben felhívott, hogy találkozzunk, mondtam neki, hogy mással találkozom, de erőltette így megbeszéltünk egy helyet, ahol a haverom már várt.Bemutattam őket és a sráctól elbúcsúztam. Felszálltunk a buszra, mert szülinapjára megakartam lepni egy dinoszaurusz múzeumi belépővel, tudtam, hogy szereti, érdekli.Szóval felszálltunk a buszra és jött egy smsem(kb5 perc telt el.) komolyan gondolom veled kérlek hívj minél előbb.Egy évig voltunk együtt:) Utólag elmondta pont a nyílt és egyenes beszédem fogta meg, az első lány voltam aki leültette és tisztázta vele a dolgot, nem pedig ágyba bújt vele aztán rimánkodott miért nem hívja.

2012. dec. 19. 12:24
 12/18 anonim ***** válasza:

# 9 vagyok, és nő.

Ilyen esetben 3 dolgot tudok elképzelni:

1. Nem megyek fel a lakására, hanem megkérem, hogy menjünk el egy másik helyre (mozi, kiállítás, akármi), ismerkedjünk

2. Felmegyek a lakására, de előtte egyértelműen tisztázom, hogy nem lesz szex

3. Felmegyek a lakására és lesz szex...

Felnőtt embereknél ez szerintem már így működik, nem kellene találgatni, hogy vajon mit vár el a másik, meg lehet beszélni. Az meg, hogy egy egészséges férfiember rányomul egy nőre, aki felmegy hozzá... hát valljuk be, ez azért elég természetes. :) Én komolyan aggódnék, ha egy férfi nem így tenne, azt gondolnám, hogy vagy aszexuális, vagy én nem vagyok elég kívánatos számára.

2012. dec. 19. 12:30
 13/18 anonim ***** válasza:
33%
Hát nem kellett volna felmenned hozzá! Azért még ő sem ismer annyira, hogy felhívjon a lakására egy "majdnem" idegent....szóval szexelni akart....Nem kellett volna még felmenni hozzá....
2012. dec. 19. 12:40
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Persze, a tizenéveseknél nem így működik. Ott felmész a lakására, és "ugyan miért kéne egyből szexre következtetni?". Viszont felnőtt embereknél, ha felmész a másik lakására, akkor egyértelmű mit akarsz. Ha nem akarsz vele lefeküdni, akkor ne menj fel és kész, meg nem hívj fel magadhoz senkit.

Az én lakásom tipikusan olyan, hogy pasi még nem járt itt csak úgy egyszerűen.. Ha felhívok valakit magamhoz, akkor az egyértelmű jelzés. Más esetben meg elmehetünk kávézni, és akkor nincs szex.

2012. dec. 19. 13:18
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Hát velem pl. második randi sem lett volna, ha az elsőn nincs már szex ...
2012. dec. 19. 13:49
 16/18 A kérdező kommentje:
Nos, az a helyzet, hogy egy társkeresőn ismerkedtünk meg és mindkettőnkhöz az volt kiírva, hogy komoly kapcsolatot keresünk... de könyörgöm.... ha szexet akar, akkor miért nem mondja meg? Lehet hogy naiv vagyok, de akkor sem lehet ez így , ilyen módon csinálni... legalább annyit, kellene, hogy normálisan elmondja.
2012. dec. 19. 23:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ezen már ne agyalj. Keress jobbat, ez egy tapló volt.
2012. dec. 19. 23:12
 18/18 anonim ***** válasza:

A komoly kapcsolathoz is hozzátartozik a szex. És hát felnőtt emberek szeretik mielőbb megtapasztalni ezen a téren is, hogy mennyire passzolnak össze a másikkal... (Pláne, ha korábbi kapcsolatai mondjuk pont a szex minősége/hiánya miatt IS romlottak meg, ami azért lássuk be, elég gyakori.)

De tényleg annyi a megoldás, hogy minimum felmerül benned, hogy ezért hív fel magához, és akkor közlöd, hogy "rendben, felmegyek, de egyelőre nem szeretném, ha beszélgetésnél több lenne" - és ehhez tartod magad. Ha van esze, veszi a lapot. De ha ezt nem tisztázod, akkor valamilyen szinten "jogosan" várja el egy felnőtt férfi, hogy ha egy nő felmegy hozzá, abból legyen valami.

2012. dec. 20. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!