Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kitett a lakásból mert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitett a lakásból mert nem történt semmi? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
1 hete ismerek a srácot... találkoztunk már. Ma volt a 2 randi.. beültünk egy kávéra, utána felmentünk hozzá. Beszélgettünk, stb... és csókolóztunk, de leálltunk. Aztán én mondtam Neki, hogy nem szeretnék semmit,mert korainak tartom... pár perc elteltével mondja hogy neki dolga van... hát, akkor mondom én megyek.. kinyitotta az ajtót és eljöttem egy sziával... na most? Létezik ilyen? Nem taknyos srácról beszélünk, hanem felnőtt férfiról.
2012. dec. 19. 11:52
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Ja, és még én érzem magam szarul... azt gondolom, hogy nem kell még semminek sem történnie a második randin ...
2012. dec. 19. 11:54
 2/18 anonim ***** válasza:
Csak dugni akart és nem akart többet, ez van. Randizz velem, nekem szokott sürgős dolgom lenni.
2012. dec. 19. 11:55
 3/18 ASOT ***** válasza:
100%

szexre lett volna ideje akár több óra is aztán valahogy mégsem volt már ideje semmire. Leesett?

És akkor most jön gondolom a 2. kérdésed is..."minden pasi csak szexre haj?"

2012. dec. 19. 11:55
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
csak ki akart használni. Ha tényleg dolga lett volna, nem igy rak ki, hanem ad mellé egy hihető magyarázatot is
2012. dec. 19. 11:56
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lelkiismeretfurdalása volt, hogy odáig nem volt elég bunkó, aztán kapkodva igyekezett ezt a hibáját orvosolni.
2012. dec. 19. 11:57
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

"Nem taknyos srácról beszélünk, hanem felnőtt férfiról."

attól hogy fizikailag felnőtt, agyilag még lehet takony :)

2012. dec. 19. 11:59
 7/18 anonim ***** válasza:
Szerintem szóba se állj vele. Ha nem talál mást, könnyen lehet hogy megpróbál majd hülye kifogásokkal bocsánatot kérni, de egy ilyen alkalom elég arra, hogy átláss a szitán. Ne is válaszolj ha keres.
2012. dec. 19. 12:01
 8/18 anonim ***** válasza:
60%
Azért te sem vagy elég egyértelmű. Második randevún felmész a lakására? Szerinted mire számított, hogy dominózni fogtok?
2012. dec. 19. 12:03
 9/18 anonim ***** válasza:
38%
Én is úgy gondolom, hogy ha már felmentél a lakására, akkor folytatásra számított és csalódott volt, hogy nem így alakult. Ha nem akarok szexet, akkor 2. randi után nem megyek lakásra...
2012. dec. 19. 12:09
 10/18 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem simán fel lehet menni valaki lakására, beszélgetni, kicsit jól érezni magunkat...:) Sajnálom, ha ebből egyesek csakis a szexre tudnak asszociálni!

Amint látod kérdező, létezik ilyen :D Nem értem minek kérdezed. Többet ne állj szóba vele. Na pá.

2012. dec. 19. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!