Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha 22 évesen jobban vonzanak a 14-15 év körüli lányok?
Szerintem olyan kis aranyosak, a korombeli lányok meg sokszor túlságosan komolyak és merevek. Én is kicsit gyerekes vagyok és laza, lehet azért is érzem jobban magam fiatalabb lányokkal.:)
Csak sokan lepedoznak meg gúnyolnak, támadnak és kezd zavarni.
Én 14 vagyok... Furcsa lenne, mert egy felnőtt férfinek nyilván már többre van szüksége mint ami egy 14 évesnek belefér. Van olyan ismerősöm, aki 25 éves és gyereke van. Talán egy 22 éves számára vonzó lehet, hogy egy ennyivel kisebb lány nem akar majd ilyen komoly dolgokat egy kapcsolatban még sokáig, de 22 évesen már igenis felnőtt vagy és ezen érdemes elgondolkozni.
Nézem a 14 éveseket, és alig látom őket a sminktől amit magukra kennek, mert azt hiszik ettől lesznek nőiesek. A legtöbb tettükkel csak azt bizonyítják hogy mennyire gyerekek még. Nem gondolnak a következményekre, kivétel meg alig ( akad persze, és őkk ne vegyék magukra). Pár évvel ezelőtt még talán okésnak mondtam volna ekkkora korkülönbséget, de a mai világban semmiképp. Talán nem érted miről beszélek, de csak képzeld el magad annak a 15 éves kislány apukájának a helyébe akinek a lánya egy 22 évessel kavar.
5 vagyok.
nem tudom miért akartok okosabbak lenni nálam :)
az,hogy 15év van köztünk,manapság nem meglepő,főleg úgy, hogy egy komoly lánynak tartom magam ezért azt hiszem, hogy illek hozzá,mert van olyan gondolkodási szintem mint amilyet ő elvárhat. (mellesleg a nála 3évvel fiatalabb nője egy gyerekes szó szerint k*rva volt)tehát azt hiszem senkire nem tartozik sem a korunk sem az, hogy ki hogy gondolja.Mi megvagyunk és ez számít,nem a sok hülye véleménye,akik csak irigyek, mert nekik vagy nem jön össze,vagy csak kihasználják őket... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!