Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nekem csak olyan lányokat sikerül felszednem, magamba bolondítani, akik egyáltalán nem az eseteim külsőre, nem is vonzanak? Miért félek a szép lányoktól, miért tartom őket olyan elérhetetlennk és tökéletesnek hozzám képest?
Most már nagyon kezd zavarni, hogy sosem tudok olyan lányt sem felszedni, aki nekem is bejönne külsőre. Ezek egyébként olyan lányok, akik kb. egy fiúnak sem jönnek be. Akik meg nekem tetszenek, a természetesen szép lányok, nem a műnők meg valamiért túlságosan jónak tűnnek és úgy érzem ez olyan feszültséget teremt, ami miatt nem tudok velük olyan laza és természetesen jófej lenni, mint a csúnyácska lányokkal, akik persze sorban belém esnek, mert mondjuk azért ők helyesnek is tartanak fura mód, pedig szerintem csúnya srác vagyok.
Csak azt szeretném már végre, hogy egyszer az életben legyen egy olyan barátnőm, aki külsőre is jellemre is az esetem, vonzó a számomra, akire büszke lehetek, aki számomra tényleg szép kívül-belül egyaránt. Én marha sokáig hittem, hogy a külső nem is olyan fontos, de úgy látszik mégsem tudok igazán boldog lenni olyan lánnyal, aki egyáltalán nem jön be külsőre.
A szép lányok beképzeltek, anyagaiasak és hihetetlenül pofátlanok. Mivel szépek, minden pasi az ülökbe hull, ezért válogathatnak, és kb. teljesen nevetséges indokokkal is képesek lepattintani. Elsősorban a pénzre és a külcsínre hajtanak, ami úgymond "illik hozzájuk".
Tehát legyen sok lóvéd és menő sportkocsid, ha szép lányt szeretnél. Ha egyik sincs, akkor rákúrtál...
Egyáltalán semmilyen kapcsolatba ne kerülj olyan csajokkal,akik full nem tetszenek neked,mert ha tartod velük a kapcsolatot,akkor belédszeretnek, és többet képzelnek a fenntartott kapcsolat létezése miatt....Szóval....
Amíg nem találod meg azt a csajt,aki külsőre bejön,addig hagyd békén őket szerintem.Haverkodni meg barátkozni a férfitársaiddal kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!