Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném elkezdeni de hogyan?
Figyelt kérdés
Ti mit ajánlanátók?
Van egy fiú akibe szerelmes vagyok.
A korunk egyezik.
Nem tudom hogy mondjam meg neki mert én felé mindig azt mutatam hogy kinem állhatom.
Most kb. 2-3 különösen megváltoztak az érzésemi és van amikor már alig birom ki hogy ne lássam.
Miatta megváltoztattam az öltözködési stilusom is.
Nem tudom hogy hogyan kelőene nekikezdenem hogy felnyissam a szemét hogy ő az aki tetszik nekem. Lány vagyok kezdeményezni nem akarok.
2012. dec. 17. 15:53
1/11 anonim válasza:
Gondolom valahogy úgy kéne nekiállnod, hogy nem azt mutatod felé ki nem állhatod.
Vagy lehet ez még nem esett le neked?
2/11 A kérdező kommentje:
Ezt elfelejtetem írni hogy 2-3 hete nem mutatok felé semmit.
2012. dec. 17. 16:02
4/11 LeftBehind válasza:
Na hát akkor folytatásnak kezdhetnél úgy viselkedni,mint aki kedveli.
5/11 A kérdező kommentje:
hát jó az is elég nehéz lessz mivel nem is nagyon beszéltünk csak beszologatam néha neki. Mit mondjak neki vagy hogy szólítsam meg?
2012. dec. 17. 16:05
6/11 LeftBehind válasza:
Talán bocsánatot kérhetnél tőle,amiért beszólogattál neki.
7/11 A kérdező kommentje:
Remdbe és utána?
2012. dec. 17. 16:11
8/11 LeftBehind válasza:
Esetleg,többször rákérdezhetnél,hogy mi van vele. Nem tudom mennyire vagy tisztába a hobbijaival,érdeklődési körével,de nem jöhet rosszul ha ezekről kezdesz vele beszélgetni(már ha téged is érdekelnek). Amúgy meg ha biztosra akarod tudni,hogy lesz-e valami köztetek akkor szemezz vele. Ez még nem számít kezdeményezésnek,de ha nem vágja le belőle,hogy mi van akkor alapból veszett fejsze nyele.
9/11 A kérdező kommentje:
Mikor és hol érdemes szemezni?
2012. dec. 17. 16:22
10/11 LeftBehind válasza:
Nem tudok róla,hogy ez szabályhoz lenne kötve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!