Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretném elkezdeni de hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném elkezdeni de hogyan?

Figyelt kérdés

Ti mit ajánlanátók?

Van egy fiú akibe szerelmes vagyok.

A korunk egyezik.

Nem tudom hogy mondjam meg neki mert én felé mindig azt mutatam hogy kinem állhatom.

Most kb. 2-3 különösen megváltoztak az érzésemi és van amikor már alig birom ki hogy ne lássam.

Miatta megváltoztattam az öltözködési stilusom is.

Nem tudom hogy hogyan kelőene nekikezdenem hogy felnyissam a szemét hogy ő az aki tetszik nekem. Lány vagyok kezdeményezni nem akarok.

2012. dec. 17. 15:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%

Gondolom valahogy úgy kéne nekiállnod, hogy nem azt mutatod felé ki nem állhatod.

Vagy lehet ez még nem esett le neked?

2012. dec. 17. 15:57
 2/11 A kérdező kommentje:
Ezt elfelejtetem írni hogy 2-3 hete nem mutatok felé semmit.
2012. dec. 17. 16:02
 3/11 LeftBehind ***** válasza:
Az 1. tud valamit...
2012. dec. 17. 16:03
 4/11 LeftBehind ***** válasza:
Na hát akkor folytatásnak kezdhetnél úgy viselkedni,mint aki kedveli.
2012. dec. 17. 16:03
 5/11 A kérdező kommentje:
hát jó az is elég nehéz lessz mivel nem is nagyon beszéltünk csak beszologatam néha neki. Mit mondjak neki vagy hogy szólítsam meg?
2012. dec. 17. 16:05
 6/11 LeftBehind ***** válasza:
Talán bocsánatot kérhetnél tőle,amiért beszólogattál neki.
2012. dec. 17. 16:10
 7/11 A kérdező kommentje:
Remdbe és utána?
2012. dec. 17. 16:11
 8/11 LeftBehind ***** válasza:
Esetleg,többször rákérdezhetnél,hogy mi van vele. Nem tudom mennyire vagy tisztába a hobbijaival,érdeklődési körével,de nem jöhet rosszul ha ezekről kezdesz vele beszélgetni(már ha téged is érdekelnek). Amúgy meg ha biztosra akarod tudni,hogy lesz-e valami köztetek akkor szemezz vele. Ez még nem számít kezdeményezésnek,de ha nem vágja le belőle,hogy mi van akkor alapból veszett fejsze nyele.
2012. dec. 17. 16:14
 9/11 A kérdező kommentje:
Mikor és hol érdemes szemezni?
2012. dec. 17. 16:22
 10/11 LeftBehind ***** válasza:
Nem tudok róla,hogy ez szabályhoz lenne kötve.
2012. dec. 17. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!